Vítejte v džungli! Letní kolekce Intimissimi 2015 je divoká i romantická

Vítejte v džungli! Letní kolekce Intimissimi 2015 je divoká i romantická

24. června 2015, spodní prádlo, Intimissimi, podprsenky, kalhotky, noční košilky, svůdné prádlo, sexy prádlo

Našemu oblékání věnujeme většinou velkou pozornost. Každý kousek dlouze vybíráme, přemýšlíme nad kombinacemi i doplňky. Spodní prádlo však máme tendenci občas trochu přehlížet. Není prakticky vidět, a tak se jeho vzhled nezdá být tolik důležitý. Byla by ale škoda ho vnímat jenom takto. I spodní prádlo nám totiž může dodat sebevědomí! Díky svůdnému prádlu, byť ho schovává obyčejná košile a kalhoty, se můžete cítit sexy a žensky po celý den. A kam pro svůdné spodní prádlo zajít? Kam jinam než do prodejen italské značky Intimissimi, která dokonale ví, co ženám sluší.

Letní kolekce Intimissimi nechala své nejnovější kousky rozkvést. Podprsenky, kalhotky i košilky zdobí hlavně květy, které mají mnoho podob. Některé jsou jemné, decentní, skoro nenápadné v kombinaci s tělovou základní barvou prádla, jiné jsou naopak poseté pestrými tropickými květy, které vynikají na zářivě modrém podkladu. Tak vypadá pravá džungle!

Značka Intimissimi ale do kolekce zapojila i jednu z nejoblíbenějších barev pro spodní prádlo, tedy bílou. Tento něžný a romantický tón si rozumí s krajkami, návrháři si zde navíc hrají i s průsvitnými materiály a jemnými aplikacemi, které z prádla vytváří téměř umělecké dílo. Jejich sofistikované užití navíc působí romanticky a svůdně a v kombinaci s kvalitou materiálů tak představuje snad vše, co si můžeme od spodního prádla přát.

Nekonečnou eleganci pak vyzařuje tmavě modrý krajkový komplet skládající se z balconette podprsenky a kalhotek, letní náladu zase dokáže vykouzlit veselá kombinace zářivé žluté a zelené.

Intimissimi však nenabízí jen spoustu různých druhů podprsenek, od super push-upek po neotřelý balconette střih, a kalhotek, mezi nimiž nechybí tanga nebo brazilky, ale najdeme tu i krásné lehké košilky ideální pro letní horké noci. Jsou vytvořené z hedvábí, materiálu, který vás bude hýčkat celou noc. I ony jsou stejně jako ostatní prádlo barevné, s potisky, ale i naprosto jednoduše bílé. Letní kolekce Intimissimi nabízí zkrátka pro každého něco, takže neváhejte a navštivte některou z prodejen, kde si můžete jednotlivé kousky z kolekce pořídit.

Foto: Intimissimi

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu