Vydejte se na dobrodružnou letní cestu s kolekcí Stradivarius Summer 2015!

Vydejte se na dobrodružnou letní cestu s kolekcí Stradivarius Summer 2015!

28. června 2015, dámská kolekce, Stradivarius, boho chic, Frida Gustavsson, léto 2015, trendy 2015

Sponzorované odkazy

Španělská značka Stradivarius vás zve na letní expedici plnou dobrodružství, které prožijete v naprosto jedinečných a stylových kouscích. Kolekce putuje napříč největšími trendy současnosti, aby mířila k tomu největšímu – boho chic looku, který symbolizuje letní nespoutanost a pohodu. Ať už se chystáte si v nejbližší době odpočinout na festivalu, u moře, nebo třeba jen na trávě u nedalekého rybníka, pohodlné kousky z nové kolekce Stradivarius vám budou výborným společníkem.

Letní kolekce Stradivarius se letos vydává na pouť, která se vrací do 70. let. Právě toto období inspirovalo módu léta 2015 nejvíce a retro tak dýchá z nejedné nové kolekce. Nostalgii však u Stradivaria doplňují značné obměny a moderní prvky, které retro módu přibližují i mladým generacím.

Co se musí letos v létě rozhodně usídlit ve vašem šatníku? S trendy zmíněných 70. let koresponduje především denim, který se v kolekci Stradivarius objevuje v podobě zvonových riflí, midi sukně s knoflíky, nebo šortek s vysokým pasem. Letošní móda si dále žádá nejrůznější vzory a potisky, které mohou být geometrické, květinové, i zcela abstraktní. Stradivarius v kolekci pro léto 2015 využívá převážně přírodních a neutrálních barev jako hnědé, béžové, bílé, ale potisky se dočkaly i výraznějších tó­nů.

Nejvíce vynikají vzory na overalech, které představují must-have kousek sezóny jaro/léto 2015. Zvolte si overal podle nálady – jednobarevný nebo vzorovaný, s dlouhými nohavicemi či šortkami.

Frida Gustavsson jako tvář kampaně představuje i mnoho dalších inspirativních outfitů. K boho-chic looku patří třeba i vzdušné maxi šaty, vesty zdobené třásněmi, crop topy odalující bříško, volné tuniky a také široké kalhoty.

Pokud už máte své favority z kolekce, zbývá jediné – doladit outfit k dokonalosti pomocí doplňků. Kolekce Stradivarius je rozhodně nepodcenila a klade důraz na hnědé pásky, chic klobouky, kulaté sluneční brýle, stylovou a pohodlnou obuv a v neposlední řadě na spousty náramků a dlouhých náhrdelníků, které outfitu dodají pověstnou tečku. Všechny kousky jsou k dostání v prodejnách Stradivarius.

Foto: Stradivarius

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu