Námořnický styl je stále trendy! Užijte si ho se značkou Lindex

Námořnický styl je stále trendy! Užijte si ho se značkou Lindex

1. července 2015, dámské oblečení, dámská kolekce, léto 2015, plavky, Lindex, Easy Summer

Sponzorované odkazy

Doba dovolených je už v plném proudu a vaše letní výbava ještě není zdaleka kompletní? Doposud jste nenarazila na perfektní plavky, nebo nemůžete sehnat dokonalé sandálky? Značka Lindex se rozhodla všechny vaše problémy týkající se těch krásných letních nezbytností, bez kterých se opravdu nelze obejít, vyřešit. Proto vznikla kolekce Easy Summer, která nabízí vše, co jen můžete své plážové tašce potřebovat.

Žerzejový overal, 699 KčŽerzejový overal, 699 KčKošilové šaty, 899 KčKošilové šaty, 899 Kč

Léto by nemělo tu pravou šťávu bez námořnického vzoru. Nesmrtelná kombinace proužků v bílé a modré barvě se zařadila k trendům, které nikdy nevychází z módy, a v létě nastává její čas. Užívá si jí i letní kolekce Lindex, která ji využila na topy, šortky, sukně, overaly i na plavky. Modrobílá kombinace se nese napříč celou kolekcí a bude jistě slušet i vám, nenechte si tento symbol léta ujít.

Vrchní díl plavek, 599 KčVrchní díl plavek, 599 KčSpodní díl plavek, 349 KčSpodní díl plavek, 349 Kč

Letošní léto není jenom o stylu, ale i o pohodlí. Svůdné mini šatičky si schovejte na večer a na cestu na pláž volte příjemné materiály a volné střihy, díky kterým budou vysoké teploty mnohem snesitelnější. Velkou dávku pohodlí vám zajistí například velmi trendy košilové šaty, které se řadí k hitům sezóny jaro/léto 2015, maxi sukně, nebo vzorované šortky s gumou v pase, které budou ladit téměř s jakýmkoliv topem z vaší skříně.

Vzorované šortky, 499 KčVzorované šortky, 499 KčŽerzejová sukně, 599 KčŽerzejová sukně, 599 KčHalenka, 499 KčHalenka, 499 KčHalenka, 499 KčHalenka, 499 Kč

Jednu věc bychom však ani v horkém létě neměli podceňovat – doplňky. Nejenže jsou onou pomyslnou tečkou outfitu, ale většinou jsou i velmi praktickou záležitostí. V létě využijete například plážovou tašku, kterou nabízí kolekce Lindex ve stylové slaměné variantě v červeno-béžové barvě. Vejdou se do ní všechny nezbytnosti, jako osuška, lahev s pitím či kniha a ještě váš look patřičně ozdobí. Obejít se pochopitelně nelze ani bez slunečních brýlí, nebo pohodlných a slušivých sandálků.

Sluneční brýle, 299 KčSluneční brýle, 299 KčSlaměná kabelka, 599 KčSlaměná kabelka, 599 Kč

Lindex do své nabídky nedávno zařadil i řadu Lindex Beauty, která vám poskytne i potřebnou péči o vaši pokožku. Tělové krémy v ní samozřejmě nechybí a vedle nich zde najdete třeba i laky na nehty v těch nejvíce trendy letních odstínech! Všechny letní nezbytnosti najdete v prodejnách Lindex nebo v e-shopu.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu