V Praze byla představena nová kolekce Orsay pro pozdim a zimu 2015!

V Praze byla představena nová kolekce Orsay pro pozdim a zimu 2015!

11. července 2015, Orsay, podzimní kolekce, dámská kolekce, podzim 2015, zima 2015

Sponzorované odkazy

Zatímco my si do sytosti užíváme letních šatů, pohodlných sandálků a plavek, obchody už pomalu začnou na pulty rovnat nové kolekce pro podzim a zimu 2015. A ačkoliv si to zatím asi nechceme připustit, brzo budou lehké svetříky a dlouhé kalhoty opět aktuální. Pro začátek se ale alespoň můžeme podívat, jaké trendy nás budou novou sezónou provázet a co by v našem podzimním šatníku rozhodně nemělo chybět. Ochutnávku nových módních tendencí můžeme nalézt třeba v nové kolekci Orsay.

Kolekce Orsay pro podzim a zimu 2015 byla na konci června představena v pražském klubu Duplex. Celá akce byla o to zajímavější, že Orsay letos slaví čtyřicet let svého působení. Hosté se tak dočkali i několika překvapení v podobě narozeninového dortu, nebo malé fashion show.

Pojďme se už ale přesunout k samotné kolekci. Ta je zajímavým koktejlem nejrůznějších stylů, materiálů i barev. Odstíny byly vybírány tak, aby korespondovaly s nadcházejícím obdobím, a tak zde své místo mají především tmavé a tlumené tóny černé a šedé, nechybí tajemná tmavě modrá, svůdná červená, zelená, a léto pak nechávají doznívat béžové odstíny pouštního písku.

K podzimu vždy neodmyslitelně patří kostkovaný vzor a Orsay se této tradice drží také. Známou červeno-černou kombinaci však nahradila další klasika v podobě spojené černé a bílé. Jedinečnost jednotlivých kousků pak podtrhuje použití rozmanitých materiálů. Setkáváme se především se smyslnou krajkou, tvídem, saténem, kůží a nenahraditelnou kožešinou, která dodá eleganci každému podzimnímu outfitu.

Jako vždy se značka Orsay snažila o ženské vzezření celé kolekce, kdy je důraz kladen na zvýraznění siluety, ale pod taktovkou módního diktátu je přidán i maskulinní prvek. To vše dohromady vytváří jedinečnou kolekci inspirovanou módou žen, které jsou mnohdy považovány za ty nejstylovější – Pařížanek. Jednoduchá elegance je zde obohacena nonšalantním městským stylem a výsledkem je kolekce, která dokáže oslovit davy žen. I když si zatím užíváme léto plnými doušky, jak značí kolekce Orsay, i na podzim se máme rozhodně na co těšit.

Foto: Orsay

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu