Slevy na pánské oblečení! 5 tipů z výprodejů

Slevy na pánské oblečení! 5 tipů z výprodejů

15. července 2015, slevy, vyprodeje, panske, panske obleceni

Sponzorované odkazy

Slevy a výprodeje nás hypnotizují každý den. Dnes pro vás máme pět tipů z letních výprodejů pánské módy.

New Yorker je značka zaměřená zejména na mladistvou módu podtrhující aktuální módní trendy. Cena je úměrná cílové skupině a tak v době slev se dají kousky z New Yorkeru pořídit za opravdu nízké ceny. Aktuálně vypadá velmi dobře nabídka pánských batohů a tašek. Přeci jen se blíží doba festivalů a stylový kousek se vždy hodí. Navíc mnohé z nich jsou svým stylem krásné unisex batohy, které si můžete půjčovat se svým partnerem. Můj první tip ze slev je batoh s army potiskem. Původní cena 699 korun a nyní v nabídce za 399 korun.

www.newyorker.dewww.newyorker.de

Kdo si potrpí na originální styl, si jistě oblíbí šortky od značky H&M. Mají snížený sed, skvělý potisk a především styl. Na léto se jedná o ideální kousek. Spojuje pohodlí a jedinečný módní design. A co k nim? Volnější triko nebo na příklad tílko s vykrojenými průramky. Boty už nejsou žádný problém. Letos se nosí sneakers nebo slippers. Žabky už můžeme pomalu vynechat, jejich slavná éra mizí zase na nějaký čas do ústraní.

www.hm.comwww.hm.com

Ještě vám nabídnu jednu slevovou nabídku značky HM. Velmi trendy jsou letos saka a kardigany z teplákoviny. Někdy jsou jejich střihy asymetrické a mnozí se jich bojí. Možná právě sleva naláká některé z vás na tento originální styl. Přeci jen tradiční mikiny tak jak je známe, zůstávají zejména ve streetové módě a z běžného stylu nošení prozatím mizí.

www.hm.comwww.hm.com

Určitě vás zajímá také výprodej obuvi. V kamenných i internetových obchodech se objevují modely padající svou cenou pod 70 procent původní ceny. Převážně se jedná o poslední kousky nebo modely z předchozích kolekcí. Podíváme se na eshop queens.cz, kde aktuálně také slevy probíhají. Vybírám nový model Huarache NM, který navazuje na populární model z roku 1991. Lehkost, komfort a vytříbený módní styl. Tyhle Nike stojí za pozornost!

www.queens.czwww.queens.cz

Na závěr ještě jedna akční nabídka z queens.cz. Pánská bunda na zimu značky Urban Classic. Původní cena 1790 korun byla aktuálně zlevněna na 510 korun.

www.queens.czwww.queens.cz

Vybírejte, nakupujte a užívejte si léto. Výprodeje a slevy k němu už tak nějak patří.

Zdroj úvodní fotografie: www.newyorker.de

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu