Nová kolekce Mango vzdává hold rockovým ikonám!

Nová kolekce Mango vzdává hold rockovým ikonám!

22. července 2015, Mango, podzimní kolekce, dámská kolekce, rocková kolekce

Sponzorované odkazy

Všechny letní kolekce našich oblíbených značek již dávno známe a je na čase se soustředit na ty nové, podzimní. S kolekcí pro novou sezónu nyní na módní pole vstoupila i značka Mango, když ji koncem června přestavila na Olympijském stadionu ve Španělsku. Na této velké události se objevily nejen známé modelky jako Yolanda Cardona či Raquel Jiménez, ale i mnoho známých španělských tváří ze světa módy i showbyznysu.

Hvězdou večera se stala brazilská modelka Ana Beatriz Barros, která je fascinovaná nejen Španělskem, ale i samotnou kolekcí značky Mango: „Španělsko je země plná života a vášně. Je úžasné, že mě Mango oslovilo pro otevření tak speciální události. Navíc zbožňuji hudbu a kolekce, kterou Mango vytvořilo pro tuto zimu, je skutečnou poctou šíleným létům svobody a inspirace stylem a talentem opravdových hudebních legend je zde cítit.“

Při pohledu na kolekci pro novou sezónu španělské značky Mango lze jenom souhlasit se slovy Anny Beatriz Barros. Návrháři přetvořili zvuky 60. a 70. let do outfitů a dali tak vzniknout jedinečné kombinaci hudby a módy. Styl Janis Joplin, Grace Slick, Patti Smith a Blondie je zastoupen koženými bundami, kalhotami s vysokým pasem, šaty a volnými blůzami, které dokonale symbolizují ženské hudební ikony období hippies.

Představeno bylo neuvěřitelných osmapadesát outfitů, které dále vzdávají hold i rocku a disko stylu. Glanc kolekci dodává kombinace klasických materiálů a třpytivých a blyštivých prvků. Celá kolekce je laděna do spíše neutrálních tónů. Zastoupeny jsou barvy jako černá, šedá a bílá a dodávají tím jednotlivým kouskům dávku univerzálnosti. Jejich nošení a kombinování je tak velmi jednoduché a můžete při něm propustit uzdu své fantazii. Inspirujte se módní přehlídkou a vytvořte jedinečnou dvojici z kožené bundičky a květovaných šatů, nebo z dlouhé bílé volné róby a luxusního krémového kožíšku. Celá kolekce Mango pro podzim a zimu zase pro jednou ukazuje, jaká je v jednoduchosti síla, využijte ji i vy! Kolekce je k dostání v prodejnách Mango nebo v eshopu.

Foto: Mango

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu