Diesel dal denimu v nové kolekci podzim/zima 2015 opět novou šťávu!

Diesel dal denimu v nové kolekci podzim/zima 2015 opět novou šťávu!

26. července 2015, Diesel, Diesel denim, denimová kolekce, džíny, jeans, dámské džíny, pánské džíny

Sponzorované odkazy

Denim je materiál populární desítky let a mohlo by se zdát, že už nemůže ničím překvapit. Značka Diesel však toto zdání pořád a pořád vyvrací a i nová kolekce Diesel Denim pro podzim a zimu 2015 je důkazem toho, že nám tento materiál má pořád mnoho co ukázat.

Denim je základní DNA značky Diesel a opět je představen v unikátní podobě. Kolekce využívá kombinování denimu s ostatními látkami, přichází také s novými barevnými kombinacemi. Návrháři mysleli také na počasí, a tak jsou džíny ošetřeny měkkým flock vláknem, které zajišťuje tepelnou izolaci v chladném počasí. Všechny příznivce denimu také zaujme nově vyvinutý materiál Ultra Fresh Denim, který se nemusí prát a přesto stále zůstává svěží a voňavý. Je tak ideální například pro cestování. Unikátní vzhled pak džínům dodává finální úprava s kontrastním efektem lesku a matu, která přináší lichotivé tvary a sepraný vzhled.

Dámská kolekce džínů se drží základního střihu skinny jeans. Dostupné jsou však i ve zkrácené délce, jejich vzhled je také provázán s motorkářským stylem a prvky z 80. a 90. let. Povrch z lesklého stříbra, bledě modrá, šedá a barvy s mramorovým efektem se hodí k městskému i rockovému stylu. Inspirace je také čerpána z nabídky oblečení, kde jsou použity potisky diamantů k dovršení vzhledu.

Pánská kolekce Diesel Denim se soustředí především na bohaté textury a potisky. Příkladem mohou být motivy z mikro teček, které dávají pocit luxusu při nošení. Důraz je kladen i na flexibilitu a pohyb, vlajkový model značky Diesel, Jogg Jeans, se rozšířil o hybridní styly vylepšené ergonomickými elastickými vlákny ve vnitřních stranách nohavic. Pánská kolekce nabízí jak formálnější variantu džínů, kterou zastupuje model „Taylhor“ v úzkém střihu, mírně zkrácenou délkou a nízkým sedem, tak i džíny v rock’n’roll stylu z měkkého materiálu a pěti kapsami. Pánský denim z kolekce Made in Italy zase nabízí rozšíření o neobyčejné barvy a odstíny – čistou černou a modrou, modro-černou s lesklým povrchem či neobarvený okraj džínoviny.

Foto: Diesel

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu