Pohodlný dětský svět v každém kroku

Pohodlný dětský svět v každém kroku

29. července 2015, dětská obuv, dětské boty, tenisky

Sponzorované odkazy

Dětská obuv nese svá výrazná specifika a mnohdy je velmi obtížné uspokojit nároky rodičů na kvalitu a touhu v dětském oku vlastnit růžové sandálky s kamínky, nejnovější bačkůrky se spidermanem nebo objevit holínky, které nosí kamarád ve školce. Na jednu stranu je trh přesycený nabídkou dětských bot všech stylů a barev, ale zdravotním podmínkám správného vývoje dítěte odpovídá jen velmi málo z nich.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

Asi nejnosenější obuví dnešního léta jsou tenisky. Trendy jsou především sneakers na vyvýšené podrážce. Adidasová klasika nikdy nezklame. Hodí se ke všemu, chodidlo má podpěru a co víc – je tam růžová.

Dětské tenisky Adidas

Podobně laděná sportovní varianta holčičích sandálků je připravené stát se součástí garderóby mladé slečny. Vzhledem ke sportovnímu backgroundu jsou všechny boty Adidas vhodné pro jakoukoliv příležitost a zejména tyto Akwah se nezaleknou vodních radovánek.


Sandálky Akwah.

Klučičí varianta v modré je klasikou. Černá varianta potěší maminky, které moc dobře vědí, že investice do bílé barvy chlapeckých bot není žádná výhra. Ale pokud chcete něco opravdu stylového a zároveň ve vysoké kvalitě, prohlédněte si nabídku dětské obuvi Geox.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

V poslední době dost často padá otázka „žabky – ano, ne?“. Musíme myslet na to, že u dětí je růst opravdu rychlý a výběr jakkoli nesprávné obuvi je ovlivní. Žabky, ač velice oblíbené a zdánlivě pohodlné, nejsou ideální volbou kvůli kotníku a páteři.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

Pokud hledáte něco na chatu nebo k vodě, jsou ideální boty Crocs. S podpěrou, rychle navlíkací, rychle sundávací a v krásných barevných kombinací.

Mým dalším úlovkem ze světa obuvi je značka Vivo Barefoot, která díky své slabé podrážce, ale silné podpoře klenby, je jednou z nejzdravějších značek s obuví na trhu.

Zdroj úvodní fotografie: www.geox.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu