S Pandorou na cestách – romantická prekolekce podzim 2015

S Pandorou na cestách – romantická prekolekce podzim 2015

31. července 2015,

Sponzorované odkazy

Dobrodružná cesta kolem světa s fotoaparátem v ruce. Podívat se na Paříž z Eiffelovi věže, poslat pohled z Říma, proplout celé Benátky. Cestování patří nerozlučně k době prázdnin a snad i proto se Pandora rozhodla vytvořit speciální kolekci zaměřenou na vzpomínky z cest. Značka je vyhlášená svými náramky, na které je možné postupně nakupovat různé přívěsky. Právě tyto drobné přívěsky získaly jakousi symboliku suvenýrů z cest.

Podzimní prekolekce slibuje to nejlepší pro mlsné módní jazýčky. Vtipná inspirace cestováním v sobě nese zvláštní poselství. Můžete postupně sbírat jednotlivé přívěsky a vytvořit si svůj náramek z cest, aniž byste překročili hranice. A co takhle vzít novou kolekci Pandora jako výzvu a zamyslet se nad tím, jak nejlépe přívěsky využít?

Eiffelova věž bude velmi dobře simulovat letenky do Paříže. Vezměte svou partnerku na romantický výlet. O to více bude překvapena, pokud ji necháte tajemství cesty poodkrývat po částech. Koho by také napadlo, že přívěsek může symbolizovat plánovaný výlet.

Zeměkoule zase symbolizuje cestu kolem světa a mohla by být velmi milým dárkem na příklad při zásnubách nebo při oslavě výročí. Mezi další přívěsky patří na příklad vlajky a pohlednice. Šperky Pandora se vyrábí ze sterlingového stříbra a jsou zdobeny ručně nanášenou glazurou nebo ručně osazovány kubickými zirkoniem. Tato přidaná hodnota ruční práce kouzlí ze šperků Pandora opravdu jedinečný doplněk.

Přívěsky připomínající suvenýry z cest se tedy mohou stát milým dárkem nebo novým doplňkem ve vaší sbírce. Kolekce se dostává na prodejní pulty od 30. července a pomalu tak startuje nástup podzimních kolekcí. Prodlužme si léto vzpomínkami či tužbami po dalekých krajích.

Zdroj fotografií: www.pandora.net

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu