Podzimní kolekce luxusních šperků Swarovski pro podzim /zimu 2015

Podzimní kolekce luxusních šperků Swarovski pro podzim /zimu 2015

4. srpna 2015, swarovski, sperky, design, kolekce, podzim, zima, 2015

Sponzorované odkazy

Rakouský výrobce šperků z broušeného křišťálu po nedávno uvedené letní kolekci představuje prostřednictvím reklamní kampaně sbírku luxusních dámských šperků určenou pro sezónu podzim/zima 2015.

Její hvězdou se nemohl stát nikdo jiný než současná tvář značky Swarovski, australská topmodelka Miranda Kerr, která na setu snímků od dvojice nizozemských módních fotografů Inez & Vinoodh překonává samu sebe. Elegantně oděná se stylově upravenými vlasy a perfektním líčením Miranda představuje křišťálovými kameny buď zcela tvořené či jen dozdobené masivní náhrdelníky, náušnice, náramky a hodinky, které ženy tolik milují.

Představení nové kolekce značky Swarovski, konkrétně kolekce „Winter Gardens“ pro sezonu podzim/zima 2015 – 2016, která je neuvěřitelně pestrá a každá žena si v ní najde svůj vysněný šperk, kterým může doplnit nejen klasické večerní šaty, ale také třeba klasický ležérní outfit s oblíbenými džínami. Letos se šperkaři značky Swarovski inspirovali především přírodními motivy, konkrétně podzimními a zimními zahradami.

V kolekci najdete filigránové vzory podobné krajkám, hmyz či můry ve stylizovaných přívěscích – to vše v barevné paletě podzimních květů a lesních plodů. Kolekce se zaměřuje také na podzimní krásu zahrady starého anglického venkova.

Šperky díky svým strukturám připomínají starožitné kousky či historické tapisérie v paletě elegantních barev květů jiřin a lesních plodů. Kolekce je bohatá na kousky vhodné k běžnému nošení, od nadčasových až po výrazně módní, od decentních po velmi nápadné. Lze v ní tedy najít šperk vhodný pro každou příležitost.

Zdroj: swarovski.com

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu