Podzimní obuv pro celou rodinu od značky Deichmann!

Podzimní obuv pro celou rodinu od značky Deichmann!

18. srpna 2015, Deichmann, podzim 2015, dámská obuv, pánská obuv, dětská obuv, dětské pantofle, kozačky, nízké kozačky, polobotky, styl dandy, lodičky, chelsea boots, tenisky, Puma, adidas, Nike, baleríny, kotníková obuv, šněrovací obuv, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

Dostupný prodejce obuvi Deichmann, někdy špatně nazývaný lidmi daichman, má u nás už dlouholetou tradici, díky které se mu dopřává velkého počtu kamenných obchodů a díky cenám i chvályhodného počtu spokojených zákazníků. Obchody Deichmann naleznete dnes už v každém větším i menším městě a seženete zde vše, co vaše nohy potřebují. Mimo to se zde dají koupit i trendy dámské kabelky, batohy a cestovní či sportovní tašky. Deichmann spolupracuje i s několika předními obuvnickými značkami, jejichž zboží si v prodejnách můžete zakoupit. Jedná se o značky jako například Fila, Nike, adidas, Puma, Graceland, 5th Avenue či Elefanten.

V kolekci obuvi pro podzim 2015 se setkáte s mnoha aktuálními trendy. Budou to hlavně lodičky, které jsou pouze a jen ženskou záležitostí. Dále pak styl dandy, jenž zobrazuje mužskou eleganci, ale pozor! Mohou ho nosit i ženy. Galantní a formální obuv bude letos in. Vedle toho to bude trend light weight. Tento trend se týká především lehkých a pohodlných bot, například tenisek. A v poslední řadě chelsea boots. Pro ty, kteří nevědí, oč jde, jedná se o kotníkové boty s pružným pásem tkaniny na bocích, díky kterému jsou boty praktické a umožňují rychlé nazutí i vyzutí.

Dámské podzimní boty v Deichmannu ale nsjou jen lodičky, a tak se dámy mohou těšit na speciální kolekci tenisek, který budou na podzim 2015 must have kouskem. Pestré barvy a nápodoba trendy Air Maxů se budou hodit na podzimní sportování či na procházky se psem. Tenisky Deichmann mají všestranné využití. Lze použít jeden a ten samý model pro různé chvilky.

Vedle tenisek to budou například baleríny, které můžete v prodejnách Deichmann koupit. Taktéž nízké kozačky, z nichž některé podléhají trendu chelsea boots. Velké oblibě se těší i šněrovací obuv či dámské polobotky jako zastupitelky stylu dandy.

Páni se také dočkají parádních tenisek od sportovních značek jako je adidas, Nike či Puma. Značka Vty muže potěší šněrovací kotníkovou obuví a Memphis One zase ležérními polobotkami a společenskou obuví.

Pro děti je podzimní sezóna taktéž začátkem školního roku a pro tu je správná obuv velice důležitá. Tenisky, pantofle, baleríny, kotníková obuv, nízké kozačky, polobotky, sálová obuv, nazouváky a domácí obuv. Vskutku široká nabídka, ze které si lze snadno vybrat. Chlapce potěší například modely bot s obrázky Želv Ninja a holčičky zase princeznovské botičky s motivy pohádky Ledové království.

Foto: Deichmann

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu