Krátké letní overaly zamávají s horkými dny

Krátké letní overaly zamávají s horkými dny

13. srpna 2015, overal, dámský overal, letní overal

Sponzorované odkazy

Oblíbená varianta dva v jednom je populární nejen v módním světě. Doba je rychlá, vše si chceme zjednodušit a naše časové možnosti uzpůsobit co nejkratším intervalům. Ideální příklad zastávají overaly. Jeden kus oblečení simuluje kusy dva, šetří nám čas i starosti.

Ráno se rozespale proderu do koupelny, absolvuji proces přeměny ospalého zvířátka ve zcela fungující a pracující bytost. Problém nastává při otevření šatní skříně, kde se tradičně ukrývá všechno a nic. Chvíli přemítám nad letními šaty, které ovšem nejsou ideální k častému přesouvání se a pobíhání během celého dne. Šortky vyžadují úvahu – co k nim? Převážně mé oči sklouznou k řadě overalů. Ať dlouhé nebo krátké. Jejich nošení je příjemné. Využívám je jak pro pracovní příležitosti, tak pro běžné každodenní nošení.

Autor: www.stradivarius.comAutor: www.stradivarius.com

Krátké overaly se mohou stát perfektním kouskem vašeho šatníku. Jsou ideální právě v tomto období, kdy se blíží konec léta a přichází podzim. V obzvláště horkých dnech volíme vzdušné overaly z lehkých materiálů. Vybrat můžeme varianty bez ramínek a rukávů s krátkými nohavicemi. Takové minimum látky potěší naše unavená těla bojující se slunečními paprsky.

k dostání v prodejnách HM za 299 Kč.k dostání v prodejnách HM za 299 Kč.

Podívejme se tedy na aktuální nabídku krátkých overalů.

V nové kolekci značky HM naleznete na příklad tento ležérní overal s aztéckými vzory. Provedení je v několika barevných variantách i s jiným motivem. Cena za overal je také lákavá – 299 korun.

Overal bez ramínek, k dostání v prodejnách HM.Overal bez ramínek, k dostání v prodejnách HM.

Velice mne zaujal bílý overal s jemnými detaily. Rukáv je sice dlouhý ale při chladnějších večerech jej ještě rády oblékneme. Navíc s přicházejícím podzimem si budeme moci pohrávat s různými obměnami. Dokážu si představit džínovou vestičku a kotníčkové semišové boty nebo černou koženkovou bundu a boty na vysoké platformě.

Overal s dlouhým rukávem, k dostání v prodejnách HM za 999 Kč.Overal s dlouhým rukávem, k dostání v prodejnách HM za 999 Kč.

Stradivarius mě potěšil svými krátkými overaly, které připomínají šaty v retro stylu.

Retro overal, www.stradivarius.comRetro overal, www.stradivarius.com
Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu