Kvalitní a zdraví spánek je základem spokojenosti

Kvalitní a zdraví spánek je základem spokojenosti

18. srpna 2015, postel, matrace

Špatně se vám spí, budíte se a nemůžete znova usnout? Může to způsobovat stres, nemoc, špatná životospráva, ale velmi často je důvodem nekvalitní postel. Beze spánku člověk nemůže správně fungovat, proto byste si měli pořídit kvalitní postel.

Bez spánku to nepůjde

Bez spánku člověk zkrátka nemůže existovat. Jedná se o základní fyziologickou potřebu, která je nutná pro správnou funkci organismu. Během spánku se regeneruje centrální nervový systém a bez něj se tělo nemůže zotavit. To vede ke zhoršení myšlení, snížení pozornosti, únavě atd. Jestliže je váš spánek nekvalitní delší dobu, zaděláváte si na problémy související se snížením kvality života.

Jestliže jsou vaše potíže způsobeny nekvalitní matrací nebo postelí, řešení je velmi jednoduché. Pořiďte si kvalitní postele Velda, které najdete na webových stránkách http://postele-velda.cz/.

Postele Velda – komfort a zdravé spaní

Velda postele vám poskytnou nejen komfortní, ale také zdravý spánek. Při výběru postele dbejte na pocit pohodlí. Postel musí poskytovat oporu vaším zádům a musí vám vyhovovat také tvrdostí.

zdroj: postele-velda.czzdroj: postele-velda.cz

V postelích se nachází velké množství roztočů a plísní, které vznikají špatným odvětráním a odváděním vlhkosti z potu. Velda postele Boxspring disponují tzv. taštičkovými matracemi, kde je riziko plísní minimalizováno. Taštičková matrace se skládá z ocelových pružinek. Každá pružinka je vložena v samostatné taštičce, kterých se na jedné matraci objevuje až 3 tisíce. Komfort je tak naprosto dokonalý.

Jedná se o luxusní postele, které nabízí tu nejvyšší kvalitu. Přesto si je může dovolit téměř každý, protože v nabídce najdete postele v různých cenových relacích. Navíc vám nebude účtován žádný příplatek za nestandardní rozměry. Vybírat můžete z téměř 30 různých potahů, čtyř typů nožiček a šesti různých čel. Postel vám bude dopravena až do domu a tam profesionálně smontována.

Úvodní stránka: postele-velda.cz

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu