Známe nejstylovější barvy podzimu 2015. Kterou obléknete vy?

Známe nejstylovější barvy podzimu 2015. Kterou obléknete vy?

30. srpna 2015, barvy, trendy barvy, podzim 2015, zima 2015, marsala, tmavě modrá, tyrkysová, khaki, šedá

Sponzorované odkazy

Módní přehlídky všech proslulých značek pro období podzim/zima 2015/2016 už dávno proběhly a my si tak můžeme udělat představu o tom, které trendy nám budou následující sezónu vládnout. Dnes se zaměříme na barvy, které se na molech v Miláně, Paříži či New Yorku objevovaly nejvíce a jejichž směrem by se tak měla zaměřit i naše pozornost. Barevná paleta se letos nespokojila pouze s tmavými podzimními tóny, ale nabízí mnohem více. Sofistikované tóny podtrhují eleganci a zároveň jsou voleny tak, aby seděly ženám i mužům. Najdeme zde barvy klasické, ale patrná je i snaha o zábavu a nepřehlédnutelnost!

Bouřkové mraky

Letní bouře nám bude připomínat odstín studené šedé, který se letos stal jednou z top deseti barev nové sezóny. Na první pohled může připomínat klasické kancelářské oblečení, ale stačí zvolit správný moderní střih, nebo přidat jakoukoliv další barvu a z nudné šedé se stane chic šedá!

Khaki

Khaki barva, kterou známe z military či safari kousků, si pro novou sezónu také ukradla trochu slávy pro sebe. Je trendy ve svých tmavých i světlejších odstínech a rozhodně není pravdou, že se hodí jen pro sportovněji laděné oblečení. Naopak, letos ji návrháři využili i pro mnohé elegantní kousky a tento odstín tak získal novou a zajímavou podobu.

Tmavá tyrkysová

Zářivé tyrkysové letní šaty na chvíli zase schovejte do skříně a místo nich si pořiďte nové, jejichž barva bude připomínat poněkud hlubší oceán. Tmavá tyrkysová vás oslní svou elegancí a zahalí do luxusu, který vám bude slušet.

Tmavá modrá

A od tmavé tyrkysové se přesuneme ještě do mnohem hlubších vod, kde je vše už jen tmavě modré. Tak totiž vypadaly modely na mnoha a mnoha přehlídkách a je tak jasné, že tmavě modrá je letos jednou z těch barev, které nelze opomenout. Tajemná, rafinovaná a svůdná, zkrátka barva, která dokonale vystihuje podzimní náladu.

Marsala

Barva roku 2015, marsala, nemůže v našem seznamu trendy barev pro nadcházející sezónu chybět. Jedná se o tón, který můžeme nejlépe přirovnat k vínové či bordó a do kterého se návrháři zamilovali natolik, že ho můžeme vidět úplně na všem.

Foto: Mango

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu