Začněte se hýbat s novou kolekcí Bershka Start Moving!

Začněte se hýbat s novou kolekcí Bershka Start Moving!

6. září 2015, Bershka, Start Moving, sportovní oblečení, podzim 2015, dámské oblečení, sportovní topy, sportovní legíny

Sponzorované odkazy

Letní horka a možná i spousta jiných lákavých aktivit, které přes prázdniny můžeme dělat, vás možná donutily na chvíli zapomenout na posilovnu či jogging. Blíží se ale podzim a je na čase se zase začít hýbat. Ať už se věnujete jakékoliv sportovní aktivitě, určitě není na škodu si ji co nejvíce zpříjemnit. A to třeba novým a stylovým sportovním oblečením, které vám bude slušet. S novou kolekcí sportovního oblečení, která nese název Start Moving, přichází španělská značka Bershka. Pozornost věnovala nejen pečlivě vybraným materiálům, ale také zajímavým barevným kombinacím a vzorům!

Lososová a šedá, to jsou barvy, na které se sportovní kolekce Bershka zaměřuje především. Jejich kombinace je úžasně kontrastní, neotřelá a slušivá. V těchto tónech si můžete pořídit sportovní podprsenku, top či dlouhé i kratší legíny.

Bershka do sportovní kolekce zařadila i trendy, které v nové sezóně vládnou klasickému oblečení. Do posilovny tak můžete obléknout legíny s kamufláž vzorem, khaki tričko, nebo prošívané šedé kalhoty. Nevšedně působí i potisk, který kombinuje květinový vzor a různě zbarvené trojúhelníky. Tato směs barev a tvarů na legínách a podprsence dokáže podzim pořádně rozzářit!

Většina sportovního oblečení je šitá tak, aby vám těsně obepínala tělo. Má to samozřejmě své praktické důvody, ale určitě se mezi námi najdou i tací, kterým těsné oblečení není příjemné. Bershka brala v potaz i tuto možnost a do kolekce přidala volné topy a trička skvělé například na tancování, nebo příjemné mikiny, které se hodí i na lenošení doma na gauči.

Kolekce Start Moving samozřejmě myslí i na ne vždy příznivé podzimní počasí. Větru a dešti tak můžete při sportování odolávat v nylonové bundě nebo sportovní vestě. A aby byla vaše sportovní výbava kompletní, nabízí kolekce i stylové botasky a praktickou sportovní tašku v černé barvě, díky které budou ladit s kterýmkoliv dalším kouskem z této kolekce. Nastal tedy čas zahnat všechny výmluvy a vyrazit sportovat, s legínami s nápisem ‚Don’t Stop‘ nebo topem ‚No Limits‘ to půjde téměř samo. Jakékoliv kousky z kolekce můžete zakoupit v prodejnách Bershka.

Foto: Berhska

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu