Svatba u moře. Na krásném místě v krásných šatech

Svatba u moře. Na krásném místě v krásných šatech

28. srpna 2015, společenské šaty, svatební šaty

Někdo si představuje svatbu na louce, v kostele nebo na zámku. Ale co třeba pláž? Svatby u moře jsou v současnosti velmi oblíbené a není se čemu divit. Představa, že spojíte svůj život s milovanou osobou na pláži ve stínu palem, je zkrátka neskutečně romantická.

Dopřejte si romantiku bez shonu

Uspořádat svatbu v cizině u moře není jen tak. Prostě nemůžete přijet a nechat se oddat. U svateb a především u těch v zahraničí je dobré najmout si agenturu, která vám zajistí vše potřebné a zaručí, že váš svazek bude platný. Doporučí vám místo, které bude odpovídat vašim představám, vyřídí všechny potřebné formality a ušetří vás svatebního shonu a stresu. Vy si tak můžete užívat romantiky u moře plnými doušky.

svatební šaty; zdroj: glamor.czsvatební šaty; zdroj: glamor.cz

K zakoupení na glamor.cz jen za 2390 Kč

Dokonalý den potřebuje dokonalé šaty

Svatba je určitě jedním z nejdůležitějších dní vašeho života. Je tedy logické, že si nevěsta přeje, aby byl tento den dokonalý. A to nejen díky správnému místu, ale prostě vším. Chce to vybrat také správný účes, boty, líčení a samozřejmě šaty.

Jestli chcete pohodlné a hlavně krásné svatební šaty, hledejte v e-shopu Glamor. Najdete zde širokou nabídku dámských společenských šatů dovezených z USA od módních návrhářů. Určitě se vám na webu nějaké zalíbí. Stejně tak družičkám, svědkyním, maminkám nebo babičkám, které budou jistě také chtít na svatbě zazářit. Korzetové, plisované, áčkové, decentní, elegantní, ale i sexy modely se nachází v e-shopu Glamor. Stačí si jen vybrat.

šaty pro družičku; zdroj: glamor.czšaty pro družičku; zdroj: glamor.cz

K zakoupení na glamor.cz jen za 1490 Kč

U moře s lehkostí

Pokud jste se rozhodli pro svatbu u moře je důležité vybrat ty správné šaty. Uvědomte si, že na pláži bude pravděpodobně velké teplo. Chce to tedy nějaký opravdu lehký a vzdušný kousek, který vám zajistí pohodlí. Určitě se nechcete pařit v nabíraných šatech s dlouhým rukávem i kdyby byly sebekrásnější.

Úvodní obrázek: glamor.cz

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu