Gigi Hadid zdobí nový lookbook Topshopu pro podzim/zimu 2015!

Gigi Hadid zdobí nový lookbook Topshopu pro podzim/zimu 2015!

11. září 2015, Topshop, Gigi Hadid, podzim/zima 2015, kožich

Sponzorované odkazy

S novou sezónou přichází i nový lookbook značky Topshop, který je zahalený do pravé podzimní nálady, překypuje nejnovějšími módními trendy a zároveň představuje jednu vycházející hvězdu. Tou není nikdo jiný než Gigi Hadid, dívka, která svým autentickým kalifornským stylem a dokonalou mediální prezentací představuje pro Topshop perfektní volbu. Ve své první kampani pro Topshop Gigi v sérii snímků pořízených v Londýně obléká modely z kolekce podzim/zima 2015 a nabízí nám tak spoustu inspirace.

Topshop nám s nespoutaností a osobitostí sobě vlastní nabízí i trendy pro odvážné ženy, které se nebojí vyčnívat z davu. Pro ně je tu například spodní prádlo ve stylu 90. let, přes které Gigi Hadid přehazuje pouze kostkovanou bundu, nebo bílý crop top odhalující bříško. Najdete tu ale i spoustu mnohem nositelnějších trendů, které můžete bez problémů zařadit do svých šatníků. Zkuste třeba hit letošního podzimu denim! S čím ho kombinovat? Odpověď je jednodušší, než byste čekali: opět s denimem.

Lookbook Topshopu hlásá také návrat glamour stylu na úkor minimalismu. Užijte si výjimečný pocit ve velkém hřejivém kožichu s leopardím vzorem, luxusně vyhlížejících texturách a vysokých kozačkách nad kolena! Bát se nemusíte ani síťovaných punčoch, které ani v kombinaci s koženou sukní a červeným svetříkem nemusí působit lacině. O něco střízlivější dojem pak vytváří šedá vzorovaná sukně a šedý kožíšek.

Topshop vás samozřejmě chce dokonale obléknout i na večerní příležitosti. K tomu využívá výhradně jednu barvu – klasickou, sexy a nestárnoucí černou. O co méně si zde však Topshop hrál s barvami, o to více se věnuje střihům, které září dokonalou propracovaností a rafinovaností. Díky černým šatům s kulatými průstřihy u dolního lemu, kolem pasu a okolo dekoltu se stanete nepřehlédnutelnou stejně jako v crop topu a sukni s vyšším pasem. Sex-appeal vyzařuje i dámský oblek s hlubokým výstřihem, nebo bodycon šaty těsně obepínající siluetu. Nezapomeňte na černé sandálky na podpatku!

Foto: Topshop

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu