Nostalgická kolekce značky Pimie – Lookbook podzim/zima 2015

Nostalgická kolekce značky Pimie – Lookbook podzim/zima 2015

13. září 2015, Pimkie, AW 2015, podzimní kolekce, zimní kolekce, podzim/zima 2015, krajka, 70. léta, retro, zvonáče, zvoncové kalhoty, trenčkot, bermudy, derby, boty bez podpatku, žerzejové šaty, dámské šaty, trendy, lookbook

Sponzorované odkazy

Mladistvá francouzská značka Pimkie ve svém nejnovějším lookbooku podzim/zima 2015 představí všem mladým ženám a dívkám kontrast mezi ženskostí a přírodou. Jak si toto spojení představit? Ideálně to vystihují 70. léta a právě jim se chce Pimkie přiblížit. Připravte se tedy letošní sezónu na retro kousky. Historie se neustále opakuje a společně s ní i módní styly.

Jedním z kousků, který je bezpodmínečně spojen se 70. léty v módě, jsou žerzejové šaty. Ty jsou ideální na běžné nošení, padnou každé postavě a neznám ženu, která by si je po jejich oblečení neoblíbila. Pimkie nabídne krásný kousek dámských šatů. Jsou velice decentní. Propínací, doplněné o límeček a k tomu všemu dávají prostor geometrii.

K sedmdesátkám také patří zvonové kalhoty. Letos na podzim a v zimě se tento střih riflí vrací s velkou parádou. Naleznete je v tuto chvíli snad všude a Pimkie není pozadu. Zvonáče značka představuje spolu s dlouhým hnědým trenčkotem a výsledek nevypadá vůbec zle!

Značka Pimkie popustí uzdu i výrazným barvám. A jaká jiná barva může být oslnivější nežli žlutá? Pimkie nabízí rozkošný kabátek hořčičné barvy, který vás vynese až na vrchol. Žlutá barva bude též perfektně vynikat v už tak barevném podzimním prostředí.

Těšit se můžete i na několik kousků dámských halenek a jemných svetříků, které se povětšinou vyskytnou ve světlých bílých barvách. Zde se projeví ona ženskost , jenž je představována jednoduchou krásou, něžností, citlivostí a křehkostí. To vše podtrhuje i spletitá krajka.

Letos na podzim a zimu dáte u značky Pimkie sbohem podpatkům. Hitem budou jednoduché semišové derby. Otevřené šněrování a tak trochu toho mužského principu. Je fakt, že v letošní chladné sezóně budou ženy trochu fušovat pánům do módy. Tomu dosvědčují i hnědé dlouhé šortky neboli bermudy, které značka Pimkie svým zákaznicím taktéž nabídne.

Foto: Pimkie

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu