Oblečení H&M pro podzim 2015 kopíruje klíčové trendy

Oblečení H&M pro podzim 2015 kopíruje klíčové trendy

15. září 2015, H&M, klíčové kousky, podzim 2015, trendy 2015, dámské oblečení, must-have

Sponzorované odkazy

Trendů pro letošní podzim je tolik, že může být těžké se v nich orientovat. Oblíbená švédská značka H&M se rozhodla nám ušetřit práci a vybrala klíčové kousky, které hrají na podzim 2015 hlavní role. Všechny jsou nejen stylové, ale i nositelné a snadno kombinovatelné a představují tak perfektní volbu pro novou sezónu. Jaké kousky tedy H&M zařadilo na seznam must-have?

Košilové šaty

Tento kousek se začal objevovat již v letních kolekcích a užívat si ho můžeme samozřejmě i na podzim. Košilové šaty jsou pohodlné, můžete je doplnit o pásek a obout k nim téměř jakékoliv boty. Pokud váháte, jaký styl zvolit, zkuste khaki šaty podle H&M za 899 Kč.

Dlouhé sako

H&M vidí dlouhé sako jako elegantní kousek, který spolu s riflemi s vysokým pasem a jednobarevným topem dokáže vytvořit perfektně vyváženou siluetu. Jeho výhodou je také to, že ho můžete nosit i v chladnějších dnech, kdy už by klasické sako příliš neposloužilo. Vsaďte na nesmrtelnou černou barvu, u H&M ho seženete za 999 Kč.

Džíny ke kotníkům

Nenechte se odradit poněkud nižšími teplotami a směle oblékněte skinny džíny ke kotníkům. Přes den je slaďte s ležérní bundičkou, na večer k nim oblékněte krajkový top. U H&M je seženete už za 899 Kč.

Žebrované šaty

Šaty z žebrovaného úpletu září elegancí a připomínají nám 70. léta. Ta jsou letos v centru pozornosti a tak se jimi nechte inspirovat i vy! Zvolte šedou barvu, stejně jako H&M, neboť patří k nejvíce trendy odstínům nové sezóny. Žebrované šaty vhodné na den i noc seženete již za 999 Kč.

Vzdušná pletenina

Pokud je něco s podzimem neodmyslitelně spojeno, je to bezpochyby pletenina. Dokud to počasí dovolí, oblékněte lehký a vzdušný pléd přes jednoduchý top. Vznikne jednoduchá kombinace, která se jen tak neokouká!

Jednoduché tričko

H&M letos na podzim vsázelo na jednoduchost mnohem častěji. Jako klíčový kousek vidí i tričko z lněné směsi ve světle šedém odstínu s melírem, které můžete kombinovat nejen s džíny, ale třeba i khaki asymetrickou zavinovací sukní.

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu