Jeans mánie! – Lookbook Find Your Fit od značky Tally Weijl

Jeans mánie! – Lookbook Find Your Fit od značky Tally Weijl

17. září 2015, Tally Weijl, podzim/zima 2015, Find your fit, jeans, denim, dámské kalhoty, vysoký pas, zvonové kalhoty, trendy, střih, skinny, slim, dlouhé kalhoty, nad kotníky, vintage, retro, 70. léta

Sponzorované odkazy

Kalhoty a džíny jsou klíčovými kousky šatníku každé z žen. Toho si je vědoma i značka Tally Weijl specializující se na módu mladých žen a dívek a připravila si pro své zákaznice unikátní nabídku nejrůznějších střihů, barev a trendů džínových kalhot. K této vytříbené kolekci se pojí i unikátní možnost slevy. Při koupi dvou kusů kalhot z této jedinečné nabídky ušetříte podstatnou část peněz. A nebude problém si mezi nimi minimálně dva kousky vybrat.

Prvním typem džínů v kolekci Find Your Fit je střih slim. Tyto kalhoty, jak už je z názvu patrné (slim = štíhlý), se dokonale přizpůsobí vaší postavě. Úzké kalhoty od pasu až k patě vám zaručí, že oči kolemjdoucích spočinou jen na vás. Slim džíny se dokonale hodí pro všechny dámy. Podle mého názoru jsou těmi nejideálnějšími pro běžné nošení.

V letošní sezóně podzim/zima 2015 bude trendy střih džínů pojmenovaný ,,mom“ neboli ,,mamka“. Tento uvolněný a ležérní střih bude podle značky Tally Weijl velice vyhledávaným. Především díky pohodlnosti nošení a klasickým retro tvarem, který bude letos in. Vyšší pas a kratší délka nad kotníky vystihují ,,mom shape“.

Dalším trendy džínami budou letos na podzim a v zimě ty s vysokým pasem. Jednoduchý střih, který dokáže vytvořit dokonalou linii těla. Kalhoty s vysokým pasem perfektně inklinují s body, košilemi či crop topy. V nadcházející sezóně se dostane tento typ džínů na zcela novou úroveň a to díky propínání pomocí knoflíků, které vyšší pas mnohem více zvýrazní.

Právě nyní se nejen u značky Tally Weijl rozpoutala vlna trendu retro. Již mnohokrát tu tento termín zazněl a zřejmě každý rok se objeví něco se sklonem k vintage. Na podzim a v zimě 2015 to budou zvonové kalhoty. 70. léta momentálně úplně vřou. Pokud chcete ukázat, že máte cit pro módu, zvoncové džíny budou trefou do černého!

Nejposlednějším typem džínů, které Tally Weijl nabídne, budou skinny. Zde se jedná o super úzké kalhoty, ještě užší nežli slim. Aby se skinny jeans perfektně přizpůsobily vaší postavě, jsou většinou dokonale pružné a v tmavší barvě si je mohou dovolit i mladé ženy s pár kily navíc. Nezapomínejte na to, že aktuálním trendem jsou džíny ošoupané, s dírami a záplatami. U skinny džínů je tento prvek velice efektivní a sexy.

Foto: Tally Weijl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu