Vánoce se blíží. Oslavte je stylově s H&M! / H&M holiday kolekce

Vánoce se blíží. Oslavte je stylově s H&M! / H&M holiday kolekce

12. listopadu 2010, H&M, H&M Holiday kolekce, H&M vánoční kolekce, H&M holiday collection, H&M oblečení, H&M zima 2010, šaty, dámské šaty, šaty silvestr, šaty party

Sponzorované odkazy

Vánoce se blíží a H&M to ví, proto včera na svých stránkách odtajnila kompletní kampaň Holiday kolekce, která se, musím přiznat, velmi povedla a mě samotnou navnadila k nákupu hned několika kousků.

H&M Holiday kolekce má pro každého něco, alespoň tak to vypadá při pohledu na reklamní kampaň vyvedenou v klasické vánoční červené v kontrastu s černou, popřípadě šedou či narůžovělou. H&M Holiday kolekce je klasická, avšak i přesto okouzlující a sexy. Jak už jsem řekla, tato vánoční kolekce má pro každého něco, pro dospělé, náctileté i pro ty nejmenší. Velice chytrým i velice sympatickým tahem bylo od háemka i nafocení této kampaně s lidmi odlišné barvy pleti a i odlišného věku. Můžete tak vidět dvě mladé asijské kamarády, vysoké africké gentlemany, sestry mulatky v rodinném obětí, dva nerozlučné kamarády, matku s již dospělou dcerou, dvojčata, zamilovaný pár nebo chic maminku s dvěma roztomilými dětmi. Kampaň H&M tak vypadá jako rodinné album plné vřelých emocí a hezkých vzpomínek a opravdu z ní sálá vánoční atmosféra.

Pojďme se teď ale podívat trochu zblízka na samotnou kolekci. Nějaké kousky z Holiday kolekce už jsme v H&M mohli vidět, například ony dlouhé červené saténové šaty. Osobně jsem velmi zvědavá jak budou naživo vypadat šaty, které má v kampani na sobě asijská dvojice dívek, jejich cena je totiž necelých deset euro, nebo na černé sáčko zdobené kovovými kamínky. Co by to bylo za vánoční kolekci bez huňatých svetrů, že? H&M jich představilo hned několik, kratší dámský svetr v červené či šedé barvě s volným límcem, šedo-bilý svetr s rolákem, krémová ponča pro matku i dítě. Přirozeně ani pánové nepřijdou zkrátka, pánská část kolekce totiž obsahuje například spoustu klasických triček s dlouhým rukávem, svetry do V, svetry na knoflíky, sexy červenou košili, skvěle střižená sáčka i nezbytné doplňky jako boty, kravata apod.

Vánoce se blíží, oslavte je s H&M!

zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu