Projděte se podzimem v botách od Bati! / Dámská kolekce Baťa podzim 2015

Projděte se podzimem v botách od Bati! / Dámská kolekce Baťa podzim 2015

3. listopadu 2015, Baťa, boty, dámská obuv, dámské boty, podzimní boty, boty podzim 2015, trendy boty

Sponzorované odkazy

Letním sandálkům už dávno odzvonilo a je na čase se poohlédnout po botách, které s námi vydrží podzimní déšť i ranní mrazíky. Spoustu pěkných kousků můžeme najít v dámské kolekci značky Baťa pro podzim 2015, kterou vám dnes představíme. Najdete v ní pohodlné dámské podzimní boty pro každý den, ale také elegantní podpatky k šatům a sukním. Jaké si vyberete vy?

Total look

Značka Baťa myslela i na ženy, které potřebují podzimní boty především pohodlné a pevné, a tak zde najdeme převážně kotníčkovou obuv nebo nízké podzimní kozačky v univerzální černé a šedé barvě tak, aby ladily s každým kabátem. Boty zde vsázejí především na jednoduchost, zdobí je pouze decentní přezky, nebo trendy zipy či knoflíčky.

Boty Baťa, 1999 KčBoty Baťa, 1999 KčBoty Baťa, 1399 KčBoty Baťa, 1399 Kč

Masivní podešve

Jedním ze současných trendů u bot jsou masivní podešve, do kterých se zamiloval i Baťa. Nejde pouze o stylovou záležitost, ale navíc i o věc velmi praktickou. Tyto boty jsou pevné a nemusíte se bát, že ráno na namrzlých chodnících uklouznete. I když se to na první pohled může zdát nemožné, i tento typ bot se hodí k sukním a šatům a vytvoří spolu nevšední a originální kontrast, jaký si móda podzimu 2015 žádá.

Boty Baťa na podpatku, 1399 KčBoty Baťa na podpatku, 1399 KčBoty Baťa, 2999 KčBoty Baťa, 2999 Kč

Femme fatale

Staňte se s botami Baťa femme fatale, kterou muži milují a ženy závidí! Elegantní lodičky nebo lakované oxfordky vás provedou podzimem dokonale. Baťa volil pro novou sezónu středně vysoké nebo nízké podpatky, takže se může jednat o procházku příjemnou a vcelku pohodlnou. Sáhnout můžete po klasické černé barvě, nebo nechat v podzimní šedi vyniknout své nohy v červených nebo vínových lodičkách.

Lodička Baťa, 1799 KčLodička Baťa, 1799 KčLesklé boty Baťa, 2199 KčLesklé boty Baťa, 2199 Kč

Metalické detaily

Pokud nechcete jednoduché a všední boty, zamilujte se do těch s metalickými detaily. Nejedná se o nic přehnaného, Baťa si v tomto případě vystačily s metalickými odlesky, nebo téměř nenápadnými lesklými proužky. Stejně jako většina kolekce i zde mají boty černou nebo šedou barvu a lákají tak univerzálností a snadnou kombinovatelností se zbytkem outfitu. Ať už vás oslovil jakýkoliv styl, můžete si pro boty Baťa zajít do kteréhokoliv obchodu této značky.

Boty Baťa na podpatku, 2799 KčBoty Baťa na podpatku, 2799 KčBalerínky Baťa, 1799 KčBalerínky Baťa, 1799 Kč

Foto: Baťa

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu