Zara Men – podzimní kolekce Zara pro muže

Zara Men – podzimní kolekce Zara pro muže

27. října 2015, pánská kolekce, Zara podzim 2015, pánská móda, oblečení Zara, podzimní kolekce, podzim/zima 2015, pánské bundy, obleky, denim, kůže, třásně, must-have, trendy, pánské trendy

Sponzorované odkazy

Španělská módní značka Zara nabízí stylovou a originální módu nejen pro ženy, ale i pro děti a muže. A právě nyní si mohou všichni zákazníci prohlédnout nové kolekce pro podzim a zimu 2015. Nejen v kamenných obchodech, ale i na oficiálních stránkách značky a jejím e-shopu. My se teď ale zaměříme pouze a jen na módu určenou mužům. Značka Zara pojala poněkud netradičně už jen samotnou kampaň pro nynější sezónu. Možná se vám bude zdát poněkud zženštilá, ale pokud budete číst a sledovat dál, ujistíte se, že pánská kolekce podzim/zima 2015 má, co nabídnout!

V aktuální pánské kolekci se promítá mnoho tváří. Jednou z nich je ta klasické podzimní, ve které se představují největší trendy a must-have kousky, bez kterých se na podzim a zimu nelze obejít. Bude to například bunda zvaná bomber. Tento model netřeba představovat, jelikož již několik po sobě jdoucích sezón hraje vždy první housle. Zdá se, že se studená sezóna neobejde ani bez denimu, kterého jsme měly plnou hlavu po celý rok. Konzervativní složkou jsou v kolekci pánské obleky, jelikož podzim a zima úzce souvisí s plesovou sezónou a jinými společenskými akcemi.

Emotivnější složku představuje sortiment oblečení Zara nazvaný jako tmavá kolekce, kde nalezneme poněkud depresivnější kousky. Spokojit se budete muset jen se základními barvami, jakými jsou černá, šedá, khaki a bílá. Tyto barvy ale naopak působí velice vkusně a jsou nejlépe kombinovatelné. Nenechte se odpudit nelibými výrazy modelů předvádějící Dark collection.

Podobně smýšlející je i pánská kolekce On stage, která by měla reflektovat jakousi atmosféru na jevišti. Zapomeňte ale na to, že by se kdy na jevišti ocitli interpreti zpívající pop, disco či hip-hop. Kolekce On stage se zaměřuje pouze na tvrdou muziku jako je punk, rock a metal. Oblečte kůži, třásně, proděravěné kalhoty a nápadný trenčkot.

Sekce plná optimismu a rozvernosti, tak to je kolekce Boho. Zde objevíte oblečení bohémů, ačkoli mi velmi připomíná módu za dob totalismu. Denim, vybledlé barvy a délka kalhot nad kotníky. Tuto kolekci bychom mohli brát za návratovou, retro. Ačkoli španělští módní návrháři neměli s našimi dějinami nic společného. Pánská móda zde nezná hranice.

Čistě konzervativní je podzimní kolekce Tailoring. Tato sekce je určená pro muže, po kterých je během dne vyžadován specifický dress code. Obleky, košile, kravaty, společenská obuv a uhlazené kabáty. Vše naleznete právě nyní v obchodech značky Zara a ještě ke všemu za mnohem příhodnější ceny nežli v buticích. Ať žije Zara podzim 2015.

Foto: Zara

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu