Oblíbený módní obchod MARY Fashion spustil zbrusu nový e-shop v atraktivnějším designu!

Oblíbený módní obchod MARY Fashion spustil zbrusu nový e-shop v atraktivnějším designu!

2. listopadu 2015, elegance, nakupování

Přehledný, zajímavý a moderní – takový je nyní internetový obchod MARY Fashion, který před nedávnem získal díky designové rekonstrukci daleko stylovější tvář. Na co všechno se můžete těšit?

Moderní prostředí pro váš pohodlnější nákup

Příběh módního obchodu MARY Fashion, který už od samého začátku nabízí všem milovníkům módy kvalitní a stylové oblečení, se začal psát už před pěti lety. Protože spokojenost zákazníků je pro e-shop MARY Fashion na prvním místě, rozhodl se v rámci svých pátých narozenin zkvalitnit nákupní prostředí a vybudovat mnohem přehlednější obchod s moderní vizáží.

„*Uvědomili jsme si, že pro mnoho zákazníků nebyl nákup v dřívějším e-shopu ničím zajímavým a už vůbec ne jednoduchým a komfortním, jakým bychom jej pro zákazníky chtěli mít. Rozhodli jsme se proto ke změně, která zmaximalizuje pohodlí každého zákazníka. Věříme, že nyní bude nakupování jednoduché, pohodlné a zábavné,*“ říkají Marie a Petr Rozsypálkovi, zakladatelé MARY Fashion a dodávají: „*Velmi nám záleží na tom, aby zákazníci naší změnu chápali jako formu poděkování za čas strávený s námi.*“

Nově spuštěný e-shop MARY Fashion se nyní může chlubit promyšleným designem, novým logem, inspirativním módním magazínem a také skvělými nápady, které povedou k neustálému zlepšování. Co se však nemění je pečlivě vybrané dámské i pánské oblečení, stejně tak dobře sehraný tým s přátelským a vstřícným přístupem vůči svým zákazníkům.

MARY Fashion: Stylová móda přesně pro váš styl

Ať už hledáte ležérní pánské či dámské oblečení vhodné do města, práce nebo přírody nebo spíše elegantní módu pro formálnější příležitosti, oblečení z e-shopu MARY Fashion pokaždé vyhoví vašim představám. Už teď tam na váš čeká svěží podzimní sortiment, který by rozhodně neměl chybět ve vašem šatníku. Muže nepochybně osloví pánské svetry, stylové mikiny, podzimní bundy nebo také pánské košile z nejnovějších módních kolekcí. Ženy zase stylové dámské džíny, originální bundy, dámské halenky nebo třeba hřejivé svetry. A pokud by vám tahle malá ochutnávka z MARY módy nestačila, rozhodně si prohlédněte kompletní nabídku. A určitě si pospěšte, ať vám nic zajímavého neunikne :-)

Pokud byste náhodou nevěděli, co přihodit do svého košíku, nechte se právě teď inspirovat…

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu