Doplněk, který může být také trendy - Dámské a pánské peněženky

Doplněk, který může být také trendy - Dámské a pánské peněženky

24. listopadu 2015, dámské peněženky, pánské peněženky, Cropp Town, kožené peněženky, Humanic, House, Roxy, látkové peněženky, skate, Tommy Hilfiger, Lazzarini, Pat Calvin, kvalitní peněženky, elegantní peněženky, peněženky na suchý zip, dolarovky

Sponzorované odkazy

Bez peněženky se v dnešní době obejde asi málokdo. Už i prvňáčci u sebe nosí tento praktický módní doplněk, takže není pochyb o tom, že se jedná o důležité téma. I když je peněženka po většinu svého bytí ukrytá v kapsách a kabelkách, na jejím stylu přeci jen záleží. Peněženka v sobě ukrývá peníze, které jsou pro většinu lidí tím nejdůležitějším v jejich životě. Dále nosí i fotky našich nejbližších, zákaznické kartičky, průkazy, jízdenky na MHD a možná i několik dalších věcí, které jsou již individuální (např. v mé peněžence se ukrývají i poštovní známky a pinetky do vlasů). Zajisté se shodneme na tom, že takto důležitou součást našeho života nemůžeme nijak zanedbat.

Pojďme se podívat na to, které z módních značek mají ve svých kolekcích zahrnuté i dámské a pánské peněženky. Pro mladistvé a ty, kteří se stále mladí cítí, je tu značka Cropp Town. V dnešní době u nás velice oblíbená a dostupná značka, jejíž obchody nalezneme v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě, Karlových Varech, Mostu, Liberci, Pardubicích a v mnoha dalších městech. Ve svém sortimentu má zahrnuté i peněženky pro dámy a pány. Očekávejte spíše nenucený a pohodářský styl. U dámských peněženek se velice rozmáhají potisky nejrůznějších obrázků a netradiční tvary. Pánům zase vévodí peněženky látkové, na suchý zip a s nápisy.

Peněženky, které mě osobě velice baví, má na skladě značka Roxy. V tomto případě se bude jednat pouze a jen o peněženky dámské, takže páni si mohou dát na chvilku oraz. Skate značka Roxy nabízí svým zákaznicím obrovský výběr peněženek od elegantních kožených až po přirozené bavlněné s obrázky květin či ananasů.

Opravdu pěkný výběr dámských a pánských peněženek má i relativně mladá polská značka House. Dámy se mohou těšit na roztomilé peněženky s potisky obrázků pejsků a květin, ale i svérázné koženkové peněženky s ostny. Pánům je dopřáván elegantnější styl v podobě koženkových ,,dolarovek“ a ležérní styl látkových peněženek i v netypickém designu.

Dámské a pánské peněženky nalezneme také velice často v obchodech obuvnických značek. Velmi pěkné kousky můžeme zakoupit například v Humanicu. Ve většině případech zde objevíte peněženky z hladké kůže, která dodává všem modelům na eleganci. Obchodních řetězcích Humanic zakoupíte peněženky značek Lazzarini, Pat Calvin či Tommy Hilfiger. Pokaždé se bude jednat o velmi kvalitní zboží.

Zdroje: Cropp Town, Roxy, Humanic, House

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu