Zima je tu, buďte v teple! / Dámské zimní bundy 2010

Zima je tu, buďte v teple! / Dámské zimní bundy 2010

30. listopadu 2010, nike, adidas, dámské bundy, zimní bundy, dámské zimní bundy, horsefeathers, newyorker, kenvelo, levné bundy, sportovní bundy, zimní kolekce, klasické bundy, bundy

Sponzorované odkazy

Zima už je tu a udeřila s opravdu velkou intenzitou, pokud jste tak tedy ještě neudělala a při své ranní procházce do práce stále mrznete v podzimní bundičce či kabátku, je třeba je vyměnit za něco teplejšího, jako jsou třeba zimní bundy. Podíváme se tedy na zimní kolekce předních značek a podle ceny, barvy či střihu si už možná teď vyberete tu svou.

Sportovní dámské zimní bundy

Dámské zimní bundy adidas

Zimní kolekce značky adidas si s dámskými zimními bundami opravdu vyhrála. Adidas se rozhodl začít zimní sezónu 2010 radostně a barevně. Velice to dává znát i na kolekci oblečení zvláště pak na dámských zimních bundách, které obzvlášť září barvami. Ale pozor! Nejsou to nudné barvy khaki zelené nebo lososově růžové. Právě naopak! Vybrat si můžete z velice pestrých barev oranžové, fialové, růžové, zelené nebo i pestrobarevné.

Dámské zimní bundy NIKE

Značka Nike ve své zimní kolekci dámských bund vsadila na tradičnost. Dámskými zimními bundami ničím nepřekvapila. Bundy mají jednoduchý střih a upoutávají klasickými barvami většinou černé a bílé. Možná je ale naopak dobře, že značka Nike dámské zimní bundy zbytečně nevylepšovala, jelikož vášnivé fanynky zimních sportů přivítají spíše klasiku bez nežádoucích doplňků.

Dámské zimní bundy HORSEFEATHERS

Česká skate značka (původem však z Kanady) se do zimní kolekce 2010 skutečně obula. Dámské zimní bundy vypadají ze všech úhlů perfektně a velice je ocení vášnivé snowboardistky, pro které jsou tyto bundy speciálně určeny. Ale nemusíte být zrovna milovnice zimních sportů, aby jste si mohla zimní bundu Horsefethers pořídit. Skvěle využít se dá i při běžném nošení ve městě.

Levné dámské zimní bundy

Dámské zimní bundy KENVELO

Ceny dámských zimních bund od předních sportovních značek a bund od běžných značek, jakou je například Kenvelo, se někdy liší i o pár tisíc korun. Většina lidí si proto vybere levnější zimní bundu, která má ale bohužel menší životnost. Díky ceně si ale můžete za sezónu pořídit třeba dvě nebo tři zimní bundy namísto jen jedné drahé. Zdálo by se že od značky Kenvelo nemůžeme v její zimní kolekci nic světoborného čekat, ale opak je pravdou. Značka Kenvelo překvapila a z dámských zimních bund udělala skvělé kousky do chladného počasí. Vyhrála si s barvami i střihem a získává ode mne velkou jedničku s hvězdičkou.

Dámské zimní bundy NEWYORKER

Velice oblíbená značka u mladých lidí NewYorker svojí kolekcí zimních dámských bund nějak neohromila. Při návrhu modelů zvolila svůj ustálený postup, a proto zimní bundy vypadají tak, jak vypadají. Není to ale zas taková tragédie. Zimní bundy od značky NewYorker se snad nejlépe hodí do města a na procházení se po vánočních trzích. Klasické bundy s prostým střihem v konzervativních barvách mají i více výhod. A to například, že se k nim neshání těžko kabelka nebo zimní boty.

Zdroje: http://www.horsefeathers.eu http://www.newyorker.de/ http://www.queens.cz/ http://www.kenvelo.com http://www.nike.com http://www.adidas.comhttp://www.mapaobchodu.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu