Podzim i zima si zaslouží pár nových kousků

Podzim i zima si zaslouží pár nových kousků

25. listopadu 2015, bundy, kabelky

Blíží se zima a je potřeba obohatit šatník o nějaké nové kousky oblečení. Naprostým základem k tomu, aby vám bylo teplo je bunda. Nemyslete, ale jen na její praktičnost, ale i design. Chcete přece nejen být v teple, ale také dobře vypadat. Radost si můžete udělat i novou kabelkou. Ta se přeci nikdy neztratí.

Zahřejte se stylovou bundou

Na zimu je potřeba si pořídit nějakou pěknou a teplou bundu. Jestliže chcete být opravdu v teplíčku, zvolte takovou, která sahá až pod zadek. Nejen, že vypadá skvěle, ale studený vzduch se vám nedostane na záda. V nabídce na internetu najdete také dámské bundy, které vás zahřejí kožíškem kolem krku a dobrou volbou je také bunda s kapucí. Když zapomenete deštník nebo vás déšť či sníh nečekaně přepadne, nasadíte kapuci a váš účes bude v bezpečí. Velmi praktické a také módní jsou kapsy, kam se vám vejde mobil nebo peněženka. Anebo si do nich strčíte zmrzlé ruce.

zdroj: trendovo.czzdroj: trendovo.cz

Bundu seženete zde.

Každá žena miluje boty

Snad každá žena zbožňuje boty. Zimní, letní, tenisky, na podpatku, na klínku nebo kozačky. Důležité je, že se v nich dobře cítíte a ještě lépe vypadáte. Která dámská obuv se hodí na podzim a zimu? Pokud je podzim hezký a neprší, obujte klidně tenisky nebo polobotky. Na zimu je ale dobré mít koupené nějaké kozačky. Můžou být s podpatkem i bez něj, vysoké pod kolena i kotníčkové.

Outfit dolaďte kabelkou

Kabelky patří také k velmi oblíbeným součástem oblečení každé ženy. Kabelka dokáže rozzářit jednoduchý outfit a navíc se do ní vejde spousta věcí. A ženy s sebou nosí spoustu věcí. Peněženka, klíče, mobil, make-up, parfém a spousta dalších maličkostí, které do kapsy zkrátka nevejdou. Máte rádi barvy a vzory? Potom se vám určitě budou líbit kabelky Desigual , které jsou hravé a velmi praktické. Seženete je v různých velikostech a tvarech.

zdroj: shoexpress.skzdroj: shoexpress.sk

Úvodní obrázek: shoeexpress.sk

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu