Oslavte příchod zimy i svátky s kolekcí Orsay Winter Celebration 2015!

Oslavte příchod zimy i svátky s kolekcí Orsay Winter Celebration 2015!

26. listopadu 2015, Orsay, Winter Celebration, kolekce Orsay, dámská kolekce, zimní kolekce, party kolekce

Sponzorované odkazy

Zima se blíží a je potřeba ji pořádně oslavit! Alespoň si to myslí značka Orsay, která přichází s kolekcí Winter Celebration 2015 plnou zimních a party kousků. Těšit se můžete na svůdné šaty, ve kterých budete hvězdou každého předvánočního večírku, ale i na spoustu hřejivých svetrů, v nichž bez problémů zvládnete i nízké teploty.

Kolekce Winter Celebration 2015 se halí především do tónů šedé, červené, červené a tmavě tyrkysové. Jedná se o barvy nejen trendy, ale také odstíny, které party kouskům neuvěřitelně sluší. Zároveň jsou to také tóny, které skvěle korespondují s celou sváteční sezónou.

Celou kolekci provázejí sexy střihy, které podtrhují ženskost. Setkáváme se tu s červenými i černými šaty obepínajícími tělo, krajkovými šaty i dlouhými róbami, které nás mohou doprovázet také na okázalejší příležitosti. Svěží vítr pak do kolekce vnáší i velmi trendy overaly, které budou na vánočním večírku působit sexy a neotřelým dojmem.

Kolekce Winter Celebration však myslí i na všední dny, kdy se chceme obléci do pohodlných svetříků a cardiganů. K nim pak můžeme zvolit některou ze slušivých sukní nebo pohodlné kalhoty.

Protože se jedná o kolekci zimní, nemohou v ní chybět ani kabáty a bundy. V končícím podzimu možná ještě využijeme kožené motorkářské bundičky či krátké kožíšky, v mrazivých ránech a večerech pak přijde čas na prošívané bundy, ale i zimní doplňky, jakými jsou čepice, pletené šály a nákrčníky a nezbytné rukavice.

Kolekce pak nabízí i další doplňky. Najdeme zde velké a elegantní kabelky vhodné do práce, ale i menší psaníčka na večírek, do kterých schováte všechny nezbytnosti. Další kapitolou jsou pak náhrdelníky, které budou díky své masivnosti tvořit výrazný a nepřehlédnutelný prvek každého outfitu. Osvěží nejen jednoduché večerní šaty, ale také každý jednobarevný svetřík či halenku.

Ať už vás zaujaly kousky pro všední dny, nebo svůdné šaty na vánoční party, vydejte se do obchodů Orsay, kde vás jednotlivé kousky samy přesvědčí, že budou tím pravým pro sváteční i celé zimní období.

Foto: Orsay

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu