Baťa stále baví - boty od Bati, kvalita s ryze českým podtextem

Baťa stále baví - boty od Bati, kvalita s ryze českým podtextem

30. prosince 2015, Baťa, slevy, obuv, pánská obuv, dámská obuv, dětská obuv, Tomáš Baťa, Pavlína Jágrová, společenská obuv, povánoční slevy, party obuv, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

Píše se rok 1894, kdy ve Zlíně založili tři sourozenci – Antonín, Anna a Tomáš – firmu Baťa. Jejich závod byl jedním z prvních velkovýrobců obuvi na celém světě. Ve Zlíně postavil Baťa pro své dělníky byty, školy a nemocnice. V těchto těžkých dobách firma Baťa poskytovala levné nájmy a potraviny, protože její zakladatel Tomáš Baťa pevně věřil, že podnik by měl sloužit veřejnosti.

Baťovky pro každého

Od roku 1897, kdy Tomáš Baťa představil své legendární ,,baťovky“, plátěné boty, které si díky své nízké ceně mohl dovolit každý, uplynula již dlouhá doba. Dnes Baťa působí na celém světě, ale jeho kolébkou je stále Česká republika. Tradice a kvalita této značka láká zákazníky čím dál tím více. I Baťa podléhá aktuálním trendům, když Baťa e-shop a kamenné obchody jsou dobře dostupné a ceny za produkty odpovídají skvělému zpracování.

Obujte celou rodinu!

Značka Baťa obuje celou vaši rodinu. Ve svých kolekcích nabízí obuv pro dámy, pány i děti. Vedle klasické obuvi jsou to i módní doplňky, které můžete u Bati zakoupit. Kabelky, tašky, zavazadla, školní batohy, peněženky, opasky, šály, bundy, punčochy, rukavice, čepice a sortiment péče o obuv. Nově můžete v obchodech Baťa koupit i knihy o historii značky, životě Tomáše Bati či budování města Zlína.

Unikátní kolekce

V tuto chvíli všem svým zákazníkům Baťa nabízí unikátní kolekci, kterou značka vytvořila ve spolupráci s Pavlínou Jágrovou. Inspirujte se, zanechejte dojem a buďte okouzlující! To je poselství této kolekce slavnostního best looku. Obuv, kabelky a módní doplňky na nadcházející silvestrovskou party můžete zakoupit právě teď.

Na vlně slev

Tak jako u většiny značek se teď po Vánocích i u Bati objevují obrovské slevy. V některých případech dosahují více než 70%! Boty zlevněné z baťovských 999,–Kč na 199,–Kč! Tak to se rozhodně vyplatí. Ale radím vám, pospěšte si. Po Vánocích může být nabídka rychle vyprodána nebo zbudou jen některé méně atraktivní kousky.

Foto: Baťa

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu