Co patří do pánské tašky?

Co patří do pánské tašky?

17. března 2016, pánská taška, výbava do tašky, doplňky do tašky, pánské módní doplňky, sportovní tašky, pracovní tašky, diplomatka, pánská taška přes rameno

Sponzorované odkazy

I když u pánů není taška tak oblíbeným módním doplňkem jako je u dam kabelka, přeci jen si bez ní nedokáží někteří muži svůj všední den představit. Především muži vykonávající kancelářskou práci si v klasické diplomatce nosí například papírové dokumenty. Pánská taška přes rameno se určitě hodí dělníkům, kurýrům, průvodcům, řidičům, údržbářům a mnohým dalším pro přenos pracovních oděvů a pomůcek, klíčů či svačiny.

Vedle těchto specifických věcí, které se odvíjejí od povolání a zájmů jednotlivých mužů, do pánské tašky patří i několik dalších předmětů, na kterých se většina shodne. Nejedná se však o takové množství nezbytností, které obsahují kabelky dámské, kde se dají skutečně někdy najít opravdové poklady.

Doplňky do tašky

Žádný z pánů by se zajisté neobešel bez své peněženky. Tento doplněk je velmi důležitý, jelikož se v něm povětšinou nacházejí peníze, doklady, nejrůznější karty, fotky blízkých, jízdenky a popřípadě jiné cennosti, které se do ní vejdou. Skutečně pěkné kousky pánských peněženek lze zakoupit u obuvnických značek, jako jsou Baťa, Deichmann, Humanic či módní značky House, Cropp Town a další.

A jaká je ještě důležitá výbava do tašky? V dnešní době si asi neumíme ani představit den bez mobilního telefonu, který v pánských taškách určitě nechybí. V souvislosti s tím připadá v úvahu i pouzdro na mobil. Elegantní kožená pouzdra můžete taktéž zakoupit v určitých obchodech obuvnických značek nebo chcete-li méně elegantní, tak zamiřte do obchodů s elektronikou.

Určitá povolání si vyžadují jako nezbytnost v pánské tašce diář. Muži, kteří jsou pracovně vytížení, mají spoustu zájmů či jiných aktivit, si potřebují svůj harmonogram zapisovat. Nyní máme již nový rok 2016, možná jste právě zmíněný diář dostali pod stromeček.

Dalšími doplňky vhodnými do pánské tašky by mohly být v letních obdobích i sluneční brýle, které můžeme v sezóně taktéž hledat u módních značek. Následuje i propiska, která se vždycky hodí , stejně jako papírové kapesníčky, žvýkačky a jiné individuální drobnosti, které pánové požadují za důležité.

Foto: Baťa, Deichmann

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu