Kolekce Mango Premium Evening z vás udělá hvězdu večera!

Kolekce Mango Premium Evening z vás udělá hvězdu večera!

15. ledna 2016, Mango, oblečení Mango, šaty Mango, Mango Premium Evening, Mango e-shop

Sponzorované odkazy

Vánoční večírky jsou už sice za námi, ale i tak vás v následujících týdnech možná čeká spousta dalších důležitých událostí, které si vyžadují dokonalý a elegantní outfit. Na každou výjimečnou večerní událost vás dokonale připraví kolekce Mango Premium Evening, ve které nechybí noblesní avšak neotřelé šaty, topy i overaly.

Oslňte minimalismem

Pokud by se celá kolekce Mango Premium Evening dala popsat jedním slovem, bylo by to patrně slovo minimalismus. Právě ten totiž představuje její stavební kámen a znovu nám ukazuje, jakou sílu může mít. Namísto pestrých barev a bohatého zdobení jednotlivé kousky kolekce uchvacují dechberoucími a rafinovanými střihy zdůrazňující ženskou siluetu a nenápadnými detaily, které je povznáší na novou úroveň.

Vsaďte i vy na černočernou

Nekonečnou eleganci celé kolekce bezpochyby podtrhuje volba barev. Černá a několik odstínů tmavě modré dodávají tajemný a svůdný nádech. Dalším plusem který ženy bezpochyby ocení, je pak také fakt, že lichotí ženské postavě. Díky sofistikovaným průstřihům, nápaditému zdobení a zajímavým kombinacím různých odstínů pak ani tyto tmavé barvy v žádném případě nepůsobí jednotvárně, ale naopak překvapují nečekanou neobyčejností.

Místo šatů overal

Kolekce Mango Premium Evening nám nabízí spousty krásných dlouhých rób. Nádherně budete vypadat například v tmavých dlouhých šatech s jedním rukávem i dlouhých tmavě modrých šatech se svůdným průstřihem na zádech. Jestliže však chcete předvést trochu neotřelý a velmi moderní outfit, sáhněte po overalu. Dokáže vypadat téměř stejně elegantně jako šaty a navíc lépe sedí ženám, které se v šatech moc pohodlně necítí. Mango e-shop i obchody této značky tak nabízí černý overal z této kolekce se širokými nohavicemi a hlubokým výstřihem na přední i zadní straně, nebo tmavě modrý overal se špagetovými ramínky a kotníkovými kalhotami, který je posetý tmavými kamínky ve tvaru kytiček. Pohodlný outfit pak představují i tmavé kostkované kalhoty, sáčko se stejným vzorem a blyštivý černý top.

Foto: Mango

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu