Canis jede na vlně outdoor

Canis jede na vlně outdoor

23. ledna 2016, Canis, Canis.cz, softshell, trendy, outdoor, móda pro volný čas, vycházková obuv, trekkingová obuv, pracovní oděvy

Sponzorované odkazy

Že jste ještě neslyšeli o společnosti Canis? To je velká chyba! Pojďte to společně se mnou napravit. Oficiálně CANIS Safety a. s. je přední dovozce a výrobce pracovních prostředků a pomůcek, které všem dělníkům zajišťují bezpečnost a hlavně zdraví při náročné práci. Tato značka vznikla z popudu dvou bratrů roku 1993. V současné době Canis provozuje síť prodejen ve městech Ostrava, Třinec, Ústí nad Labem, Plzeň, Pardubice, Jihlava, České Budějovice a dalších.

Canis má i svůj eshop!

Pracovní oděvy Canis, ale i móda pro volný čas na vás čeká taktéž na internetovém eshopu značky Canis.cz. Tato společnost produkuje pracovní oděvy vlastní řady jako například Sirius, Lux, Orion, Vision, Waitomo, obuvi Dog, Steel Safety, Dr. Cork, Gotex, Island a několik dalších. Canis je též distributorem několika evropských značek a výhradním distributorem pracovní obuvi Baťa Industrials.

Outdoor móda nejen pro milovníky turistiky

Kromě pracovních prostředků a pomůcek patří do sortimentu společnosti Canis i outdoor móda, která je v tuto chvíli dosti aktuální. Hodí se nejen na výšlap do hor a turistiku, ale i na jiné outdoor aktivity, v jakémkoli ročním období. V sekci oděvů pro volný čas naleznete bundy, kalhoty, trička, mikiny, košile, funkční a spodní prádlo, ponožky, čepice, šály i pláštěnky.

Funkční materiál softhsell

Již dlouhou dobu jsou v kurzu softshell trendy, pokud jste taktéž jejich zastánci, může vás zaujmout i nabídka společnosti Canis. Nabízí dámské, pánské i dětské softshellové bundy, kalhoty a šortky, mikiny trička, rukavice, obuv se speciální úpravou a svrškem ze softshellového materiálu i vesty. Vše se speciální úpravou – vodě a větru odolné, odvádějící pot od těla, impregnované, atp. 

Velký výběr obuvi Canis

Vedle oděvů můžete zakoupit i obuv a to trekkingovou, sportovní a vycházkovou či letní otevřenou. Stejně jako u oblečení, tak i u bot můžete vybírat mezi dámskými, pánskými i dětskými modely. Speciálně například mezi polobotkami (celokožené, šněrovací, softshellové, kotníkové, běžecké, relaxační), žabkami, sandály a nazouváky.

Foto: Canis

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, cestování a dovolená, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu