Jana Minaříková – Suitable for body and mind

Jana Minaříková – Suitable for body and mind

16. listopadu 2010, Jana Minaříková, Code:Mode, Dveře do léta, Jana Minaříková módní návrhářka

Sponzorované odkazy

LuxuryMag, jakožto mladý online magazín se zájmem o módu a životní styl, dává často prostor mladým českým návrhářům, kteří na našich stránkách prezentují svou tvorbu. Dnes nás do svého kreativního světa zavede Jana Minaříková, mladá česká módní výtvarnice, které nechybí talent ani důvtip.

Možná vám jméno Jany Minaříkové nic neříká, avšak i když Jana teprve v letošním roce dokončila studium oděvního návrhářství na Technické univerzitě v Liberci, má za sebou již pár opravdových úspěchů jako například účast na dubnovém veletrhu CODE:MODE 2010 v Praze. Pokud však stále tápete, možná bude nejlepší, když vám Jana Minaříková představí svou tvorbu a tudíž i sama sebe vlastními slovy, tak jak to stojí na jejích webových stránkách www.minarikova.com: „Pro nedokonalé ženy, které si neuvědomují, že je to normální. Všem, kteří rádi čtou pohádky, ale nechtějí jim věřit. Chytrým, schopným a ustrašeným. Lidem, kteří potřebují chytit za ruku, ale stydí se za to. Dospělým slečnám, co se v noci samy bojí.“ No, kdo by se v tom nenašel?

Suitable for body and mind

Motto Jany Minaříkové je „Suitable for body and mind“, a tudíž je její snahou porozumět svým zákazníkům a vytvořit pro ně oděv, ve kterém se budou cítit dobře a příjemně. Vytvořit oděv na míru nejen jejich postavě, ale i jejich osobnosti. Jana tedy navrhuje přímo na míru, šaty společenské, svatební i pro všední den, kabáty zimní i letní, zabývá se také tvorbou limitovaných kolekcí.

Kolekce, kterou vám dnes chceme na LuxuryMagu představit, je kolekce podzim/zima 2010–11. Jedná se o elegantní kolekci s minimalistickou barevností, s důrazem na originální střihy a použití kvalitních materiálů – součástí kolekce je například kabát ze 100% kašmírové vlny či bundička a sukně ušité ze 100% bavlny navržené italským návrhářem Gianfrancem Fe­rré.

Kolekci je nyní možné zakoupit v pražských obchodech Hard-de-Core, Nana Vogue, Parazit Fashionstore a Nakoupeno a bude představena na podzimním veletrhu CODE:MODE 2010, konající se poslední listopadový víkend v Praze.

Kolekce Dvěře do léta

Zdroj:www.minarikova.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu