Mějte přehled o čase s Nuki od Diesel

Mějte přehled o čase s Nuki od Diesel

30. ledna 2016, klenoty Aurum, dámské hodinky, Diesel, náramkové hodinky, výrazné hodinky, e-shop Klenoty Aurum, dárek pro přítelkyni, Valentýn, Nuki hodinky, punk, zlaté hodinky

Sponzorované odkazy

Italská módní společnost fungující již od roku 1978 se proslavila především svými džínami. Od těch dob se její sortiment značně rozrostl a dnes jsou pod značkou Diesel prodávány nejen rifle, ale i brýle, oblečení, kožené zboží (obuv, zavazadla, peněženky, pásky,…), kosmetika a parfémy, jízdní kola a helmy, bytové doplňky, a šperky s hodinkami, které nás budou především zajímat.

Hodinky od značky Diesel

Diesel hodinky si během svého působení našly již mnoho stálých zákazníků. Tyto výrazné hodinky se řadí mezi ty lepší a to hlavně díky prestižnímu jménu značky, nevšednímu designu a kvalitě. Diesel vyrábí hodinky jak pro pány, tak i pro dámy. Některé modely jsou pojaty jako unisex, čili se hodí pro obě pohlaví.

Dámské náramkové hodinky Diesel se lze vybírat v několika provedeních odlišných jak cenově a barevně, tak materiálově a velikostně. Volit můžete mezi řadami Flare Chrono, Ursula, Kray Kray, Trojan či Nuki, které vás okouzlí svým vzevřením i provedením.

Nuki od klenot Aurum

Nuki hodinky si mohou všechny ženy nyní nově pořídit v prodejnách klenoty Aurum. Model černých hodinek Nuki, které mají růžové zlacení, pořídíte v pouzdru z nerezové oceli. Ve skutečně nezvyklém provedení je zhotoven i ciferník, který je z kůže. Tento materiál se objevuje i na střední části náramku, jenž je tvořen pyramidkami. Rebelská elegance ve stylu punku je nyní trendy, a proto se hodinky Nuki z Klenotnictví Aurum zajisté stanou výrazným doplňkem vašeho módního outfitu.

Hodinky Nuki jako dárek

Tento šperk se může stát i perfektním dárkem právě nyní v období svátku zamilovaných. Pro svou milovanou osobu pořídíte Nuki hodinky v e-shopu Klenoty Aurum za 7 220,– Kč, avšak pokud patříte mezi členy Klenoty klubu, platí pro vás akční cena 5 415,– Kč. Tento model Nuki hodinek od značky Diesel si můžete dokonce i rezervovat. Pokud chcete pro svou drahou polovičku skutečně atraktivní dárek, s hodinkami Diesel nemůžete nikdy šlápnout vedle.

Foto: Diesel

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu