Stylově a sportovně – prima kousky od Sportisima

Stylově a sportovně – prima kousky od Sportisima

28. ledna 2016, sportisimo, sportovní oděvy, lyžování, obuv, doplňky, sleva

Sponzorované odkazy

Na horách se konečně rozhýbaly vleky, v chatách se rozhořely krby a víkendy lákají objevovat krásy přírody všemi způsoby. Možná se vydáte lyžovat nebo dáte přednost procházce zimním lesem. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv aktivitu, určitě se nevyhnete výběru vhodného oblečení, obuvi a doplňků. Dnes se podíváme do světa Sportisimo, protože právě zde naleznete vše, co můžete na své výpravy potřebovat.

Klimatex Freya zimní soupravaKlimatex Freya zimní souprava

Sportovní oděvy pro každou příležitost

Sportisimo nabízí široký sortiment nejen oděvů a obuvi, ale také doplňků – včetně sportovní výživy nebo sportovního vybavení. Ideální spojení funkčnosti a módních aspektů vyrůstá na jedné ploše a pod jednou střechou. Pokud se nejprve chcete porozhlédnout, co prodejny Sportissimo nabízí, navštivte internetový obchod www.sportisimo.cz.

Batoh Salmon TrailBatoh Salmon Trail

Obuv a doplňky Sportisimo

Začněme u sportovní obuvi. Velkou výhodou prodejen Sportisimo je zejména velký výběr sportovního oblečení a obuvi. V nabídce je volnočasová obuv, zimní obuv, ale také speciální obuv určená pro daný sport – například zde naleznete běžecké a trekové boty nebo boty určené pro fitness.

Boty na běžky FischerBoty na běžky Fischer

Prohlédněte si volnočasovou obuv. Sportisimo ve svém sortimentu nabízí obuv Značky Converse nebo tenisky Nike a Adidas.

Pánské tenisky ConversePánské tenisky Converse

Běžecké a sjezdové lyžování

Lyžařská sezóna nabírá na obrátkách a mnozí se na ni těší celý rok. Lyžařské vybavení patří mezi oblíbené vánoční dárky. Na druhou stranu se rádi porozhlédneme i v povánočních výprodejích. Využijme aktuálních slevových nabídek, které nejsou výjimkou ani v prodejnách Sportisimo.

Tipy ze slev Sportisimo

Z doplňků vybírám lyžařskou helmu Scott vyrobenou z patentovaného materiálu D3O využívající vlastností tzv. inteligentních molekul. Spojuje moderní design s důrazem na kvalitu a funkčnost. Potěší vás jistě také aktuální příznivá cena 2499 korun z původních 4099 korun.

Helma ScottHelma Scott

Z pánského sortimentu mne zaujala zimní bunda HEAD RGBK ACE JACKET, která je vhodná i do velmi nízkých teplot díky speciální membráně a kvalitnímu materiálu. Využijete ji také na snowboard nebo freeride.

Pánská bunda HeadPánská bunda Head

Zdroj foto: Sportisimo.cz

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, ostatní, pánské oblečení, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje, tašky a batohy, tenisky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu