Zimní móda se slevami od Bonprix

Zimní móda se slevami od Bonprix

26. ledna 2016, Zimní móda, dámská móda, Bonprix

Sponzorované odkazy

Zimní měsíce po vánočních svátcích se nesou v duchu velkých výprodejů, ve kterých můžete chytře nakoupit a značně ušetřit. Nakupování prostřednictvím internetu z pohodlí domova se známou módní značkou Bonprix si parádně užijete.

Nákupy online

Bonprix je jednou z mnoha značek, kterou lze zakoupit výhradně přes internet. V jejím sortimentu naleznete takřka vše od oblečení po doplňky jak pro dámy a pány, tak i pro děti. Pouhým kliknutím můžete vybírat oblečení pro všechny věkové kategorie, ve všech konfekčních velikostech a vždy v několika barevných provedeních. Jen radíme, abyste si pospíšili, protože zejména u velmi žádaných kousků bývají některé velikosti ihned vyprodané!

Výprodej bund a kabátů

Jste dostatečně připraveni na zimu, která je nyní v rozpuku? Bonprix zlevnil řadu zimních bund a kabátů. Nadčasové kousky jako jsou zimní bundy s kapucí či bez, prošívané bundy a kabáty vám navíc vydrží několik sezón. V nabídce naleznete i trendy přechodníkové kousky, které jsou vhodné na více ročních období. Třeba jarně-podzimní bundy, vesty, svetříky a parky. A ani nezatížíte příliš peněženku, ceny jsou opravdu příznivé.

Je libo elegantní zimní kabát krátký, dlouhý, anebo raději sáhnete po kabátu s kapucí? Dáváte raději přednost kabátu, který můžete nosit cíleně jen k sukni a šatům, pouze ke kalhotám a džínům, či hledáte nějaký universální kousek? Potřebujete svršek na ples nebo dáte přednost něčemu sportovnímu – třeba na procházku se psem? Bonprix uspokojí každého.

Svetry se slevou

I pod teplou bundu a kabát je potřeba se pořádně obléci teplým svetrem. Již dávno neplatí, že svetry jsou kousavým kouskem nehezkého tvaru. Nyní můžete být v teple a přitom vypadat šik a sexy. Prostě cítit se příjemně a pohodlně.

Veškeré vyobrazené kousky nakoupíte online na Bonprix.cz v sekci Sale. Slevy u některých výrobků sahají až do výše 50 %! Více informací najdete na webových stránkách Bonprixu.

Foto: Bonprix

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu