Peněženky od značky VUCH jsou zkrátka jedinečné

Peněženky od značky VUCH jsou zkrátka jedinečné

1. února 2016, peněženka, doplňky

Skoro každá žena řeší svůj outfit. Přeje si být stylová a cítit se skvěle. Kromě oblečení je tedy dobré mít i vhodné doplňky. Mezi ty můžou patřit šperky, pásek nebo kabelka. Ale nezapomínejte ani na peněženku. Je sice často někde schovaná a vyndáte ji jen párkrát denně, to ovšem neznamená, že nemusí vypadat úžasně.

Objevte kouzlo značky VUCH

Rozhodla jste se, že si pořídíte novou peněženku? Nebo potřebujete dárek pro kamarádku? A co říkáte na peněženku značky VUCH? Tato designová značka přišla na náš trh nedávno a už si jí oblíbilo spoustu žen i dívek. Není se čemu divit, v kolekcích si vybere každá. Černou, modrou, růžovou nebo snad s roztomilými puntíky?

zdroj: vuch.czzdroj: vuch.cz Tuto peněženku si můžete pořídit zde za 449 Kč.

Peněženky jsou vyráběny ze syntetické kůže, která se ukázala jako nejvhodnější materiál. Je pružná, ale zároveň pevná a odolná proti poškození. Její pružnost je ideální pro vytváření kreativních tvarů, kterými VUCH peněženky disponují. Nadčasový design zaujme i ty, kteří mají rádi módu a záleží jim na každém detailu.

Životní prostředí nadevše

Kromě toho, že se firma snaží vyrábět produkty, které jsou kvalitní a designově zajímavé, myslí i na životní prostředí. Výrobky nejsou chemicky ošetřovány, což prodlužuje jejich životnost. Také jsou baleny do recyklovatelných a biologicky rozložitelných obalových materiálů, takže nezatěžují přírodu.

Vyberte si svou kolekci

VUCH nabízí v současné době několik kolekcí. Najdete zde peněženky větších i menších rozměrů, obdélníkové i čtvercové. Ideální peněženku si zde vybere žena, která potřebuje mít mnoho místa na kreditní karty, fotky, občanku, vizitky i mobilní telefon. Ale i ta, které stačí místo na bankovky, drobné a pár nezbytností.

Věřte, že ať svou peněženku VUCH vytáhnete při placení v kavárně nebo na úřadě, budou z ní všichni paf.

zdroj: vuch.czzdroj: vuch.cz Menší peněženku pořídíte zde ve slevě jen za 369 Kč.

Úvodní obrázek: vuch.cz

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu