Rychlý způsob jak na Valentýna? S Pandorou!

Rychlý způsob jak na Valentýna? S Pandorou!

3. února 2016, Pandora, šperky, šperky Pandora, valentýnská kolekce, dárky k Valentýnu, Valentýn 2016

Sponzorované odkazy

S blížícím se svátkem svatého Valentýna jistě vyvstává u spousty mužů otázka, čím svou vyvolenou potěšit. Ve skutečnosti však v tomto případě spousta žen ocení romantickou klasiku – květiny, večeři v dobré restauraci a dokonalým bonbónkem pak bude dárek v podobě krásného šperku, třeba toho od Pandory.

Nadčasové dárky v podobě srdcových přívěsků

Pro Pandoru byla láska vždy nedílnou součástí kolekcí a u té valentýnské tomu samozřejmě není jinak. Jestliže rádi spoléháte na klasiku, obdarujte svou lásku tím nejvzácnějším – srdcem. Srdcové přívěsky získaly pro tuto příležitost novou podobu. Jsou zabarveny do romantických tónů sytě růžové a zdobí je překrásné vzory, z nichž zamilovanost jen číší. Samozřejmostí jsou pak nejkvalitnější materiály, v tomto případě především sterlingové stříbro, kterému dodávají romantický nádech průhledná růžová glazura, pavé drahých kamenů, kubické zirkonie či miniaturní ručně aplikovaná srdíčka.

Ukažte světu vítězství vaší lásky

Chcete-li projevit svou lásku trochu nenápadně, avšak působivě, zaujmout by vás mohla kolekce pro Valentýn 2016 s názvem Okvětní lístky spojující lásku a štěstí. Výsledkem jsou minimalistické šperky ve tvaru srdcových lístků violky, která symbolizuje vítězství lásky. Tuto kolekci ze sterlingového stříbra a třpytivých kamenů tvoří náhrdelník s přívěskem, peckové náušnice, prsten a přívěsek v podobě knoflíku.

Romantika s dárkovou sadou Pandora

Dokonalým dárkem pro ženu vašeho života bude také dárková sada ručně vyhotovených šperků, která poukáže na vaši nekonečnou lásku k ní. V sadě najdete přívěsek ze sterlingového stříbra zdobený vybroušenými kubickými zirkoniemi a především rytinou „Láska je věčná“. Vedle něj se zde pak leskne i v současné době velmi populární náramek Pandora Moments se sponou s vyrytým logem. Šperky jsou samozřejmě romanticky zabaleny do růžového boxu, jak jinak než ve tvaru srdce. Ten díky samostatnému sáčku na šperky a odnímatelného držáku šperků vaší lásce zároveň může posloužit jako stylová cestovní šperkovnice.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu