Nyní můžeš být sexy a pružná jako PUMA!

Nyní můžeš být sexy a pružná jako PUMA!

22. března 2016,

Sponzorované odkazy

Jaro klepe na dveře. A tak mnohé sportovní značky prezentují své jarní a letní kolekce. Pozadu nezůstává ani PUMA. Představuje svoji novou kolekci pro ženy na jaro a léto 2016. Tak buď sexy a pružná jako PUMA s jejich kolekcí!

Stejně jako ty, tak i ostatní dívky a ženy jsou dnes velmi aktivní, plné energie, cílevědomé a sebevědomé. A to jak v práci, tak ve svém osobním životě. A do něj patří i pohybové aktivity. Nechtějí být šik jen k v práci, společnosti a ve městě. Znáš to sama. Chceš být trendy a cítit se pohodlně i při sportování. Nová sportovní tréninková kolekce od PUMY ti to umožní!

Tenisky Pulse XT Core

PUMA ti nabízí letos dámské tenisky Pulse XT Core. Boty jsou navrženy pro všechny pohybové aktivity – v indooru i outdooru, ale obzvláště pro funkční trénink. Proč? Protože podrážky podél celé délky jsou velmi pružné a nabízí tak možnost dynamiky v pohybu. Skvěle sedí na noze, jsou nejen prodyšné, ale i velice pohodlné. Mají mezipodešev, jež dodává sporty botkám na lehkosti.

Sporty podprsenky PWRSHAPE Forever Bra a Cardio Bra

Tréningová kolekce Puma jaro/léto 2016 myslí i na ženské přednosti. Kupříkladu sportovní podprsenkou PWRSHAPE Forever Bra. Je vyvinuta za pomoci testování samotnými sportovkyněmi. Prima, nemyslíš? A ty si daly záležet, aby byla podprsenka při pohybu pohodlná a poskytovala potřebnou podporu. Ale tento trendy kousek nemusíš nosit jen na pohybové aktivity, sportovní podprsenku PWRSHAPE Forever Bra klidně využij i ke každodennímu nošení. Kvalitní funkční materiál dobře odvádí pot od těla, ramenní popruhy svojí šíří stabilizují podprsenku na těle a její efektivní střih nabízí neomezený pohyb. Podobně je na tom i další kousek z nové kolekce – podprsenka PWRSHAPE Cardio Bra, jež má navíc i odvětrávané košíčky a nastavitelný dolní pás.

Trendy legíny PWRSHAPE Tight

A do třetice jsou tu pro tebe legíny PWRSHAPE Tight, jež poskytují maximální komfort a pohodlí při sporty aktivitách. Příjemný elastický materiál a střih legín se zvýšeným pružným pasem, ti bude sedět na těle jako druhá kůže. Tato komprese je nápomocná při pohybu. Legíny mají zajímavé síťované panely po stranách nohavic, jež zaručují prodyšnost. Materiál zpracovaný technologií DryCELL odvádí pot od těla a tak se po celou dobu můžeš cítit pohodlně a v suchu.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, spodní prádlo, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu