Halada a jejich novinky od Fope

Halada a jejich novinky od Fope

28. března 2016, Halada, Fope, šperky, rodinná firma, šperky s puncem Italy

Sponzorované odkazy

Italské šperky patří celosvětově mezi nejuznávanější kvalitu v této oblasti. Pod značkou Fope se vám nyní v České republice představí rodinná šperkařská firma, která byla založena již v roce 1929. V malém městečku Vicenza tvoří už čtvrtá generace zručných zlatníků a italských designerů skvostné kousky, které si zaslouží jedinečný obdiv.

Šperky s puncem Italy

Každá značka se honosí svým ikonickým rukopisem. Fope má jako svou ledendu celozlatý flexibilní náramek Flex’it, který se díky patentované technologii stal světovým bestsellerem. Pružný náramek bez uzávěru je velmi odolný, praktický a zároveň vkusný.

100% Made in Italy

Zlato a diamanty jsou originální prvky, které se prolínají téměř každou kolekcí a vytváří tím specifický dojem elegance. Výjimečnost a vybraný design ladí k dokonalosti také italská herečka Anna Valle jež je tváří značky. Ikonické šperky Fope mají také své variace ve speciálních pánských liniích.

Do České republiky přichází Fope prostřednictvím rodinného klenostnictví Halada, které nově uvedlo kolekci Lovely Daisy plnou náhrdelníků a náušnic, které reprezentují italskou vznešenost a jsou dostupné v 18ti karátovém bílém, žlutém nebo růžovém zlatě v kombinaci s brilianty. Rodinná firma Halada již 25 let přináší zákazníkům možnost nabídky šperků světových značek. Pro krásné a kvalitní klenoty navštivte prodejny v Praze (v Pařížské ulici 7 a Na Příkopě 16) a v Brně (Česká 23).

Zdroj foto: Fope a Halada

Autorem článku je Lucie K. . Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu