Valentýn s krásou a Marionnaud

Valentýn s krásou a Marionnaud

4. února 2016, Marionnaud, dekorativní kosmetika, Valentýn, žena, líčení, Valentýnské sety, dárková karta, slevy, péče o pleť, tělové krémy, rtěnky, lesk na rty, parfém, Diesel, Loverdose, Chloé, love, dárek pro ženu, dárek pro muže

Sponzorované odkazy

Již tu máme měsíc, v jehož polovině slavíme svátek všech zamilovaných, kterým je Valentýn. Někteří z vás možná již mají koupený dárek pro svoji drahou polovičku, avšak pro ty, kteří tak ještě neučinili, tu mám malou inspiraci – produkty od společnosti Marionnaud.

Exkluzivní Valentýnské sety

Na e-shopu či v kamenných obchodech Marionnaud můžete zakoupit aktuální Valentýnské sety, které byly tento rok speciálně navrženy pro tento důležitý den. Tři šikovné produkty (make-up kazeta, hravé oční stíny, velká kosmetická taška) zdobí výstižný nápis OUR LOVE IS UNIQUE, který za vás řekne to, co se možná stydíte říci sami. A ještě k tomu všemu získáte u Marionnaud 40% slevu na druhý, levnější produkt. Nabídka platí do 14. února.

Parfémy Marionnaud

Jsem si jistá, že vaše cenné polovičky nepohrdnou ani dalším sortimentem, který Marionnaud nabízí. Senzačním dárkem může být například parfém. Sáhnout můžete po naprosté novince na trhu či zvolit vůni s romantickém flakónkem. Ve tvaru růže jsou například dva dámské parfémy od značky Diesel – Loverdose a Loverdose Tattoo. Jméno ,,Láska“ má dokonce sofistikovaná květinovo-pudrová vůně od Chloé. Nezapomeňte na to, že parfém potěší nejen ženy, ale také muže.

Dekorativní kosmetika pro ženy

Pokud mohu pánům poradit, uvědomte si prosím, že každá žena má v oblasti drogistických výrobků své oblíbené kousky. Příkladem může být například dekorativní kosmetika, která se využívá k líčení. Nedoporučuji pánům kupovat třeba řasenku, pokud nebudou s přesností vědět, jakou jejich milovaná používá. Stejně tak je to i s make-upem a tvářenkami. Sáhněte spíše po lesku na rty, očních stínech či rtěnce, jejíž barva se vám líbí. Obhajujte se pak tím, že právě tato rtěnka podle vás dokonale podtrhne smyslnost jejích rtů.

Péče o pleť a tělo

Co se týče pleťové a tělové kosmetiky rozhodně ženě nedávejte darem krémy či séra proti vráskám, krémy na mastnou a problematickou pleť, deodoranty či krémy proti celulitidě. V tomto odvětví jsou dovoleny sprchové gely, šampony, denní krémy, tělová mléka, pleťové oleje aj.

Dárková karta

Víte, že krása je pro ženy důležitá, a pokud si netroufáte u Marionnaud ten správný dárek vybrat, je tu možnost zakoupení dárkové karty, kterou můžete nechat nabít na libovolnou hodnotu od 200 do 10 000 Kč.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii líčení a make up, parfémy a vůně a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu