Našlapujte jako PUMA!

Našlapujte jako PUMA!

19. března 2016, PUMA, Puma jaro/léto 2016, obuv, boty, tenisky, modely tenisek, Blaze, Suede, Basket, Ignite

Sponzorované odkazy

Nové roční období si žádá novou obuv! Chcete se po měsících nošení kozaček obout do něčeho pohodlnějšího a příjemnějšího? Pak zbystřete pozornost, společnost PUMA představuje pro jaro/léto 2016 hned čtyři nové modely tenisek, které budou pro všechny zastánce sportovního stylu představovat hotový ráj pro nohy.

Puma 698 Ignite

Jestliže patříte k fanouškům kultovních bot R698 z rodiny PUMA Trinomic, které vychází z původního konceptu revolučních běžeckých bot, jež svou prvotní podobu získal již na přelomu 80. a 90 let, pak budete nejspíš potěšeni i tímto novým modelem. Ten totiž kombinuje právě tyto tenisky s technologií Ignite. Jedná se o inovativní pěnu, která je umístěna v mezipodešvi a stará se tak o vaše maximální pohodlí a větší odpružení. Asi správně tušíte, že pěna byla původně určena pro běžce. Nyní však PUMA přichází s unikátním spojením této technologie s klasickým modelem bot, díky čemuž si budete moci neuvěřitelný komfort dopřávat každý den.

Puma Blaze

I další model, Puma Blaze, vychází z oblíbeného staršího modelu, kterým jsou v tomto případě boty Blaze of Glory. Dočkaly se obměny v podobě moderního designu, čistší konstrukce nártu, módního šněrování a také lehčích materiálů pro co nejpříjemnější nošení.

Core Suede & Basket

S novým provedením přichází i dva další ikonické modely tenisek – Puma Suede a Basket. První z nich obohatil svět designu i kultury již v roce 1968 a podobně je na tom i model Basket, který své fanoušky sbíral především na hiphopové scéně a stal se newyorským miláčkem. Nově se tak všichni zastánci této nestárnoucí klasiky mohou těšit na nové provedení s koženým vrškem s děrovanými detaily, prodyšnou vložku a také pohodlný tvar. Ulice a basketbalová hřiště New Yorku, místa, kde tyto boty sklidily obrovskou slávu, zde připomínají gumové podrážky.

Všechny čtyři nové modely značky PUMA pro novou sezónu jaro/léto 2016 můžete zakoupit například v PUMA Concept Store v pražském OC Palladium a také na www.puma.com.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu