Cestujte s grácií díky Kik!

Cestujte s grácií díky Kik!

1. dubna 2016, Kik, kufry, zavazadla, cestování, dovolená, skořepinové kufry

Sponzorované odkazy

Ať už je cestování vaším denním chlebem, nebo vás čeká služební cesta či dovolená, určitě hledáte vhodné zavazadlo. Při jeho výběru je důležité koukat nejen na velikost, ale i na kvalitu, určitě s ním přeci jen chcete cestovat více než jednou. S výběrem podle vašich představ vám pomůže Kik, kde můžete zakoupit praktické a zároveň stylové kufry, které dokáží upoutat pozornost.

Stylové kufry New York

V nabídce Kik najdete například sadu žlutých nepřehlédnutelných kufrů s nápisem New York City Cab, která vašemu cestování dodá šmrnc a styl. Vybrat si můžete ze tří různých velikostí, například podle délky vaší cesty. Nejmenší kufřík – kosmetický – se, jak už název napovídá, postará o všechny vaše zkrášlovací nezbytnosti. Malý kufr pak určitě poslouží například při víkendové návštěvě rodičů či u jiných kratších cest. Velký skořepinový kufr pro zěmnu pojme věci nejen vaše, ale i vašeho partnera, čili vás může doprovázet i na delších výletech. Samozřejmostí jsou kolečka pro snadnou manipulaci. Další výhodou skořepinových kufrů je jejich nepromokavost a pevnost.

Elegantní skořepinové kufry

Jestliže dáváte spíše než barevným přednost kufrům, které jsou elegantní a nadčasové, i vy si z nabídky Kik vyberete. Nechybí zde skořepinové kufry v klasické černé, šedé i zajímavých odstínech béžové. I u těchto variant máte možnost zakoupit celou sadu kufrů v různých velikostech.

Klasické textilní kufry

Může se stát, že vám moderní skořepinové kufry nesedí a raději byste sáhli po klasických textilních kufrech. Zatímco ty skořepinové se při nešetrném zacházení mohou nenávratně rozbít, u textilních je toto riziko minimální. Své nevýhody sice také mají, ale přesto je i dnes spousta lidí preferuje. A i proto je najdete i v nabídce Kik. Těšit se můžete na spousty různě velkých praktických kapes, ale i zajímavá barevná provedení. Textilní kufry Kik jsou často zdobené také zajímavými ornamenty a symboly a vy si tak můžete vybrat nejen z hlediska praktického, ale i podle svého vkusu.

Foto: Kik

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu