Měj jaro v džínovině: s TopShop denim kolekcí jaro/léto 2016

Měj jaro v džínovině: s TopShop denim kolekcí jaro/léto 2016

21. března 2016, TopShop denim kolekce, jaro a léto 2016, džíny, džínovina, denim

Sponzorované odkazy

Všechny milovnice denimu jistě potěší zpráva, že se letos tento nadčasový materiál opět vrací. A TopShop věnoval této věčně mladé látce svoji celou kolekci pro jaro/léto 2016. K mání je široká škála modelů džín všemožných střihů, barev a designu.

Prostřednictvím své nové kolekce chce TopShop poradit s výběrem správných džínů, a to s důrazem na individualitu každé ženské postavy. Stylistka kolekce Kate Phelan, měla za cíl jediné: Co nejvíce se přiblížit vašim požadavkům.

Správně zvolené džíny sluší všem!Správně zvolené džíny sluší všem!

Ten správný kousek

Dnešní trh s oblečením nabízí nepřeberné množství druhů kalhot. Je velice obtížné najít ty správné džíny a měli byste se řídit několika osvědčenými pravidly. Pro lepší orientaci v džínovém světě, mám pro vás pár tipů.

  • Nadbytečný tukový špíček je zbytečné ukazovat v bokových kalhotách, když jej můžeme hravě zamaskovat do džín s vysokým pasem.
  • Pokud máte ženské tvary, sáhněte raději po tmavší barvě – ta světlá opticky rozšiřuje.
Úspěšnost své kampaně chce TopShop dosáhnout prostřednictvím sestavy supermodelek nové generace, které denimové kolekci propůjčily svoji tvář.Úspěšnost své kampaně chce TopShop dosáhnout prostřednictvím sestavy supermodelek nové generace, které denimové kolekci propůjčily svoji tvář.
  • Dlouhé nohy vám báječně vyniknou v úzkých kalhotách. Takzvaný slim fit střih je trefa do černého. Pro vyšší dámy je však vhodný téměř každý střih kalhot: Bokovky i kalhoty s vyšším pasem.
  • Džíny do zvonu přidají pár centimetrům menším dámám. Nezapomeňte nazout boty na podpatku či klínku. Červenou mají bokové kalhoty, které by na kratší nohy zbytečně upozorňovaly.
  • Tolik módní strečové upnuté kalhoty si může dovolit málokdo, ačkoliv je nosí spousta žen. Nemáte-li od Boha perfektní postavu a krásně štíhlé nohy, nechte je na dně skříně.

Nezapomeňte na to, že správně zvolené džíny jsou základem úspěchu!

Modelky v TOPSHOP džínách ukazují ženám, jak kalhoty správně nosit!Modelky v TOPSHOP džínách ukazují ženám, jak kalhoty správně nosit!

Ty pravé džíny ulovíte v kamenných prodejnách TopShopu od 4. února 2016. Pro více informací navštivte webové stránky prodejce. Šťastnou ruku při výběru!

Foto: TopShop

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, módní peklo, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu