Náušnice podle znamení? Jedině od Louis Vuitton!

Náušnice podle znamení? Jedině od Louis Vuitton!

29. února 2016, Louis Vuitton, znamení zvěrokruhu, The Fortune, náušnice podle znamení, znamení, šperky, LV

Sponzorované odkazy

Jedním z nejnovějších počinů francouzského módního domu Louis Vuitton je kolekce The Fortune, která zahrnuje náušnice podle znamení zvěrokruhu. Jedná se o jedinečné a osobité šperky, které budou dokonale reprezentovat vaše vlastní já.

Možná patříte k těm, kteří každý den zvědavě hltají horoskopy a věří, že je jejich budoucnost vepsaná ve hvězdách, možná na astrologii pohlížíte s mírnou nedůvěrou. Přesto jste si však třeba všimli, že povaha lidí je s jejich znamením zvěrokruhu často alespoň částečně spojená. I tím se nechal inspirovat Louis Vuitton a nabízí vám tak šperky ušité přesně na míru.

Střelec, Rak, Kozoroh, Blíženci

Ženy narozené ve znamení Střelce si nejen Louis Vuitton představuje jako odvážné, energické, šarmantní a se smyslem pro humor. Raci jsou pak štědrými, sentimentálními, citlivými a něžnými snílky. Kozorozi se vyznačují seriózností, věrností a trpělivostí, Blíženci jsou společenské, zvídavé a samostatné bytosti s velkou představivostí.

Beran, Váhy, Vodnář, Panna

Pro Berany je typická dobrodružná, dynamická, odvážná a extrovertní povaha, ženy Váhy pak bývají rafinované, romantické, sentimentální a umělecky založené. Jestliže jste se narodila ve znamení Vodnáře, možná je vaší předností kreativita, štědrost a dobrá intuice. Panny pak vynikají pronikavým úsudkem, věrností, poctivostí i ostýchavostí.

Štír, Býk, Lev, Ryby

Štíři bývají tajnůstkářskými, intuitivními a charismatickými bytostmi, Býci jsou pověstní svou vytrvalostí, odhodlaností, trpělivostí i věrností. Ženy Lvice oplývají hrdostí, štědrostí, kreativitou i odhodláním. Ryby zase patří k osobám romantickým, intuitivním a citlivým.

Louis Vuitton nabízí náušnice s motivy charakteristickými pro jednotlivá znamení ve zlatém provedení. Nosit je můžete nejen v páru, ale také samostatně a oslavovat tak jeden z největších trendů mezi šperky v sezóně jaro/léto 2016. U každé náušnice pak najdete rafinovaně a mnohdy nenápadně zabudované písmeno „V“, tedy písmeno typické pro tuto značku.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu