Váš lookbook od Lindexu pro jaro a léto 2016

Váš lookbook od Lindexu pro jaro a léto 2016

19. dubna 2016, Lindex, jarní kolekce, jarní lookbook, áčková sukně, denim, trendy, odstíny, vzhled 70. let, udržitelné zdroje, semiš, pouzdrová sukně, geometrické tvary, halenka, džíny, vysoký pas, retro, bohémský styl, Brigit Bardot

Sponzorované odkazy

Společnost Lindex si v letošní teplé sezóně pro své zákaznice připravila celou řadu módních kousků nejrůznějších barevných kombinací a materiálů. Hlavními představiteli Jarní kolekce Lindex jsou volné nohavice, široká sukně, božská blůza, souprava a svetr. Nesmíme zapomenout ani na džínové zboží vyrobené z udržitelných zdrojů, na které se bude Lindex zaměřovat celé jaro 2016. Experimentuje se i s materiály a siluetami, které připodobňují vzhled 70. let, kdy byly hvězdami Françoise Hardy, Lauren Hutton a Brigit Bardot.

Jarní kolekce Lindex

Ihned první look, který předvádí německá modelka Carolin Sunderhauf, je zaměřen na udržitelné zdroje. Celo-denimový outfit je tvořen halenkou světle modré barvy, kterou si rozhodně zamilujete. Dlouhé nadýchané rukávy s knoflíčky a výstřih ve tvaru V s mašličkou dodávají halence šmrnc. Hodí se skvěle k širokým džínům s vysokým pasem, které mají splétaný pásek, jenž jim dodává bohémský styl.

Druhý outfit hraje odstíny bílé a rudé. Dokonalý kontrast vytváří áčková semišová sukně, která skvěle sedí na postavě a vzdušná halenka, v níž je skrytá sportovní elegance.

Modré barevné kombinace se dočkáme i v dalším denimovém looku. Určitě vás jako mne nadchne kimono ze světlé rifloviny, které skvěle doplňuje lehoučká bílá košile. Třešničkou na dortu jsou v tomto looku rozšířené trendy džíny úzkého střihu s vysokým pasem.

V dalším looku hraje prim skvělá pouzdrová sukně, která bude zaručeně hitem sezóny. Její grafický potisk působí nevšedně a poutavě. Tuto sukni Lindex zase kombinuje s bavlněnou bílou halenkou, ale celkový dojem ještě více podtrhuje dlouhým koženkovým kabátem v koňakové barvě.

Look NO. 5 se může pochlubit kabátkem a stylovou áčkovou sukní, které předvádějí kombinaci modrého semiše s tmavě modrou hladkou kůží. Tomuto duu už schází jen žebrovaný minimalistický top, který je taktéž báječný.

Stále se ještě neopakujeme, jelikož v dalším looku vynikají jedinečné zvonové kalhoty. Mají rozšířené nohavice, skrytý zip na straně, falešné úzké kapsy vzadu a široké pruhy se zlatými sponami, které si zaslouží vystavit na obdiv.

Aby té rifloviny nebylo málo, jsou tu ještě denimové šaty, které jsou rozšířené a působí nádherně žensky. Vaši postavu dokonale vykreslí díky opasku.

Čistě bílý outfit nabízí spojení látkových kalhot a pleteného topu bez rukávů, který je inspirován retro stylem. Rovný střih a velké přední kapsy na knoflík jsou skutečně netradiční.

A posledním módním trhákem v jarním lookbooku značky Lindex je pletený svetr, který se skvěle hodí k jakémukoli denimu. Má široký, rovný střih a tříčtvrteční rukávy. Jako extra doplňky jsou tu krátké rozparky po obou stranách a vyšší límeček.

Zdroje: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu