Sportujte s New Yorker: Vylaďte svůj look novou women kolekcí!

Sportujte s New Yorker: Vylaďte svůj look novou women kolekcí!

26. března 2016, New Yorker Athletics, sportovní podprsenky, sportovní kalhoty, legíny, topy, sport look, new collection, sportovní obuv, sportovní bunda, dámské sportovní oblečení, posilování, běh, jóga

Sponzorované odkazy

Sportovní odvětví značky New Yorker s názvem Athletics přichází již po několikáté s vydařenou kolekcí pro muže a ženy, kteří si rádi zacvičí. Nyní se zaměříme na novou women kolekci New Yorker, jenž je dokonale vytvořená pro všechny milovnice sportovních aktivit. Ženy zde naleznou vše, co, z hlediska módy, při svých fyzických výkonech potřebují. Oblečení, obuv a doplňky New Yorker Athletics jsou nejenom praktické, ale i velmi vkusné.

Women kolekce New Yorker Athletics

Co vše je tedy při sportech jakými jsou běh, jóga, posilování, spinning, bosu a jiné vlastně zapotřebí? Hlavně kvalitní, pohodlné a líbivé oblečení. V nejnovější women kolekci New Yorker naleznete veškeré sportovní módní kousky – topy, kalhoty, podprsenky, bundy, boty i potítka.

Bez nich by to nešlo – sportovní podprsenky

Vyloženě dámskou záležitostí jsou ve sportovní módě sportovní podprsenky. Bez pohodlné podprsenky by to při žádné náročné fyzické aktivitě prostě nešlo. New Yorker nabízí svým zákaznicím ihned několik modelů dámských sportovních podprsenek. Liší se střihem i barvou. Dva z modelů mají vyplněné košíčky, silná ramínka křižující se na zádech, komfortní plastové zapínání a navrch síťovinu. Zcela odlišná je ovšem šedá sportovní podprsenka New Yorker s důmyslným zapínáním vepředu.

Sexy sportovní legíny

Velká váha se přikládá i dámských sportovním kalhotám, nebo chcete-li legínám. New Yorker jich proto naskladnil ihned několik. Některé z nich svou barvou ladí k topům a podprsenkám, a tvoří tak dokonalý pár. Všechny však můžete oblékat i ke zcela jiným módním kouskům určených na sport.

Univerzální sportovní obuv

Kolekce Athletics nabízí dámám i jeden z modelů bot, které jsou nejen velice pěkné na pohled. Dominantní růžovo-černá kombinace nadchne zaručeně každou z žen. Obuv je skvělá především pro svoji variabilitu a využití na širokou škálu sportovních úkonů. Můžete si v nich jít zaběhat do parku, zacvičit do tělocvičny nebo zatrénovat do posilovny.

Tyto a několik dalších skvělých kousků na vás čeká právě v nové woman kolekci New Yorker Athletics, takže si ji nenechte rozhodně ujít a vylaďte s ní svůj sportovní look!

Zdroje: New Yorker

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, spodní prádlo, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu