Puma a STAMPD v nové kolekci jaro/léto 2016

Puma a STAMPD v nové kolekci jaro/léto 2016

13. dubna 2016, Puma x Stampd, STAMPD, Stampd LA, kolekce Puma, Puma, tenisky, boty, sportovní oblečení

Sponzorované odkazy

Světoznámá sportovní značka PUMA přichází se zajímavými kolaboracemi a dalšími projekty velmi často. Jejím dalším skvělým počinem je opětovné spojení se známým módním návrhářem STAMPD LA, který proslul svými modely v luxusním streetovém stylu. Připravte se na letošní jaro a léto 2016 se skvělou kolekcí PUMA x STAMPD LA i vy!

STAMPD – moderní ikona

Přestože značka STAMPD, založená Chrisem Stampem, vznikla teprve v roce 2011, stihla si za pár let vybudovat pevnou pozici a především jméno. Ještě jste o ní neslyšeli? Pak ji můžeme představit jako ikonickou a moderní značku, která oplývá luxusními modely a nechává se inspirovat především současnou kulturou mladých lidí. Její kousky však nejsou jen ukázkou nejnovějších módních tendencí sportovního stylu, ale vsází i na nadčasovost a kvalitu.

Spojení funkčnosti a kreativity

Tato kolekce zaujme všechny zastánce kvalitní sportovní módy, kterým zároveň záleží na dokonalém designu. Běžecké technologie značky PUMA se zde potkávají s osobitým stylem značky STAMPD a vytváří tak úžasnou přehlídku volnočasových kousků. Zaujmout vaši pozornost může například triko s dlouhým rukávem, které je doplněno o běžecké technologie. Je tvořeno z lehkých materiálů, nechybí lepené švy ani perforovaný potisk. Pozornost přiláká grafikou znázorňující vlny, ve které Chris Stamp odkazuje na svou vášeň pro surfování. Vybrat si můžete hned ze čtyř různých barevných variant!

Nové provedení oblíbených tenisek

Značka PUMA má ve svém repertoáru hned několik ikonických modelů tenisek. Některé z nich získaly díky této spolupráci nový kabát. Těšit se tak můžete například na oblíbený model Blaze of Glory, který se představuje v černobílé variantě, aby tak doplnil téměř každý outfit. Boty Trinomic Disc Blaze zase transformovaly do modelu Trinomic Sock zdobeného grafikou znázorňující tmavé vlny v kalifornském stylu. V kolekci dále nechybí ani doplňky v čele s batohem z lehkých materiálů s lepenými detaily. Vybrané produkty z kolekce jaro/léto 2016 si můžete pořídit například v obchodech Footshop či Queens a to i v jejich internetových prodejnách.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, pánské oblečení a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu