Nepřehlédněte!  Kolekce Tamaris zima 2010

Nepřehlédněte! Kolekce Tamaris zima 2010

12. prosince 2010, Tamaris, podzim/zima 2010, kabelka, kozačky, polobotky, polokozačky, baleríny, lodičky, kónický podpatek, jehlový podpatek, kožené boty, kožené kabelky, tašky

Sponzorované odkazy

Uznávaná německá značka Tamaris, která se specializuje především na dámskou obuv, přichází letos s novou kolekcí podzim/zima 2010. Těšit se můžete na prvotřídní kožené botykabelky ze kterých si, díky jejich kvalitnímu materiálu, vybere určitě každá žena. Značka Tamaris myslí také i na vaše pohodlí a zdraví, a proto v její kolekci nenajdete jen módní trendy ale také užitečné vložky do bot či spreje a gely pro údržbu vaší obuvi.

Kozačky Tamaris

Kozačky jsou snad ženami nejoblíbenější obuví do chladného počasí podzimu a zimy, a proto se na ně značka Tamaris zvlášť zaměřila. Snažila se vyjít všem požadavkům žen a z toho důvodu je kolekce kozaček Tamaris tak různorodá. Vybírat můžete z kozaček pod kolena či sexy módních kozaček nad kolena, s přezkou nebo bez přezky, s kožíškem anebo bez, na jehlovém podpatku, kónickém podpatku nebo jen tak bez podpatku. Ze všech těch možností vám půjde hlava kolem. Doufám tedy, že váš výběr bude jednoduchý.

Polokozačky Tamaris

Velice oblíbenou obuví letošního roku jsou takzvané polokozačky. Jsou to takové uříznuté kozačky. Jejich výška dosahuje nanejvýš nad kotníky. Jsou velice elegantní a jejich velkým plusem je, že se vám hodí absolutně ke všemu. Procházet se v nich můžete na kónickém podpatku, širokém podpatku takzvaném chunky heels nebo ležérně bez podpatku. Většina polokozaček se zapíná z boku na zip, ale kolekce polokozaček Tamarisk překvapila i klasickým vázáním zepředu, které vyhlíží velice vkusně.

Polobotky Tamaris

Ženám, kterým vyhovuje spíše pohodlný pánský styl, doporučuji polobotky. Podobají se polokozačkám. Rozdíl je jen v jejich výšce. Pakliže výška polokozaček dosahuje nad kotníky, výška polobotek končí těsně pod kotníky. Jejich výška se dá tedy přirovnat ke klasické výšce tenisek. Polobotky jsou ale více elegantnější než tenisky. A to hlavně polobotky od značky Tamaris, které tento rok srší jedinečností.

Lodičky a baleríny Tamaris

Značka Tamaris myslela ve své kolekci také na dámy, které si rádi vyrazí do společnosti Lodičky a balerínky Tamaris budou skvělou volbou na letošní zimní plesovou sezónu. Tamaris dala přednost ve své kolekci podzim/zima 2010 klasickým lodičkám, tak jak je všichni dobře známe. Ovšem překvapila neobvyklými lodičkami, které zakrývají kotníky, ale přesto mají odkrytý nárt. Avšak posuďte sami! Balerínky značky Tamaris vypadají zcela klasicky. Jednoduchý střih, kvalitní kůže, zdobené mašličkou, v konzervativních barvách. Prostě kouzelné!

Kabelky Tamaris

A nakonec snad ta nejdůležitější pomocnice a nezbytný doplněk – kabelka. Značka Tamaris samozřejmě ví, že ke kabelce musí ladit boty a k botám kabelka, tudíž má každá kabelka své dvojnice v podobě bot. Nebudete tedy muset shánět perfektní boty k vaší kabelce či tašce kdekoliv jinde, ale můžete si vybrat rovnou ve stejném obchodě. Co se týče kolekce kabelek Tamaris, je velice různorodá, stejně jako kolekce bot. Výběr je tedy vskutku široký.

Zdroje: http://www.tamaris.de

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu