I muži se chtějí líbit aneb šperky a doplňky nejsou jen pro ženy!

I muži se chtějí líbit aneb šperky a doplňky nejsou jen pro ženy!

24. března 2016, oblečení, pánské oblečení, móda, trendy, jaro, doplňky pro muže, šperky, hodinky, brýle, tašky

Móda a vše okolo tohoto obsáhlého pojmu se již stovky let pojí především k ženám. Právě něžné pohlaví se netají tím, že nejraději relaxuje v nákupním centru a téměř každou dámu potěší nový přírůstek do šatníku nebo šperkovnice. Ženy jsou zkrátka od přírody tak trochu marnivé a vše, co je udělá ještě krásnějšími je přitahuje jako magnet. O mužích se zase říká, že slyší na hluk motoru, utopence s pivem a sportovní přenosy. Tyto předsudky ohledně mužského a ženského pokolení jsou však již desítky let minulostí a možná byste se až divili, kolik mužů apeluje na svůj vzhled a chce se líbit nejenom sobě, ale také svému okolí. Faktem je, že by pánové neměli strávit ve zkušební kabince a už vůbec ne před zrcadlem delší dobu než jejich drahé polovičky, ale jestli vedle sebe ženy něco nechtějí, pak jsou to bytosti zcela bez vkusu, co si vystačí s jedněmi tepláky a botaskami, co snesou letní horka i zimní závěje. Pánové, nebojte se zajímat se o doplňky a šperky a pokud ještě žádné nemáte, nechte se inspirovat kousky, bez kterých se dnes již nelze obejít.

Konec roztrhaným kapsám a ztraceným klíčům

Ženy nejlepší kamarádka je beze sporu kabelka, která stráží po celý den a často i noc ty největší klenoty od peněženky, přes lesk na rty až po mobilní telefon. Muži takovou společnost nemají a tak si zvykli veškeré nutné drobnosti jednoduše schovávat do kapes. Ruce a ramena mají sice volná, ale výsledkem jsou roztrhané kalhoty a nejedny ztracené klíče nebo dokonce peníze. Proč by měli muži v tomto směru „trpět“ a spoléhat se vždy na své kapsy? Pořiďte si stylovou sportovní tašku, která bez problému pojme nejenom vaše cennosti, ale také věci na cvičení, dokumenty do práce nebo skripta do školy. Díky její velikosti ji rovněž můžete využít pro víkendový pobyt mimo domov. Taška je vyrobena z kvalitní kůže a její trendy vintage styl se hodí jak pro muže elegantní tak pro ty, co milují sportovní módu.

Pořiďte si multifunkční sportovní taškuPořiďte si multifunkční sportovní tašku

Hlídejte si čas a vypadejte u toho skvěle

Pravděpodobně nejtypičtějším mužským doplňkem nebo šperkem jsou hodinky, které jednak slouží k praktickému využití, ale rovněž dodají outfitu onu pomyslnou třešničku na dortu. Jednoduché triko, dobře padnoucí džíny a mokasíny skvěle doladí hodinky s koženým řemínkem, ke sportovní mikině a teniskám se zase perfektně hodí digitální varianta, kterou lze použít také na sport. Zapomeňte pro jednou na nákup zahradního náčiní nebo sady na opravu altánu a udělejte si radost módním doplňkem jako jsou kvalitní hodinky.

Kvalitní hodinky jsou nepostradatelným doplňkem pro mužeKvalitní hodinky jsou nepostradatelným doplňkem pro muže

Přivítejte jaro s nadčasovými brýlemi

Spousta pánských doplňků je vesměs praktického charakteru. Hodinky jsou nepostradatelným předmětem pro celý rok a jakmile skončí zima a vystřídá ji krásné slunečné jaro, nelze se obejít ani bez slunečních brýlí. Stejně tak jako jiné doplňky, obuv a oblečení, mohou být i brýle ryze funkční, bez zbytečně propracovaného designu. Moderní muž se ale nespokojí pouze s doplňkem, který uspokojí jeho potřebu a hledá něco, v čem bude vypadat skvěle a co dokonale dotvoří jeho outfit. Je libo barevné neonky, retro pilotky nebo model s kouřovými skly?

Brýle jsou primárním doplňkem pro jaroBrýle jsou primárním doplňkem pro jaro
Autorem článku je Veronika Sýkorová. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, ostatní, pánské oblečení, sluneční brýle, šperky a hodinky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu